Hvordan kan man øge tøjstørrelse

01/28/2012 by admin

Hvordan kan man øge tøjstørrelse

Selvom de fleste kvinder bestræbe sig på at formindske deres tøjstørrelse, målet andre kvinder for det stik modsatte. Vægtkontrol er en af de fysiologiske kvaliteter, der er hårdest at mestre. Du forsøger at få en kjole størrelse kan være lige så svært som at forsøge at droppe en størrelse. Men vægt er ikke den eneste faktor, der dikterer fysiske størrelse. Muskelmasse og definition også spille en vigtig rolle. Ved at justere, hvordan du nærmer dig disse faktorer, kan du øge din proportioner på en sund måde.

Instruktioner

• Spise hele dagen. Forbruge fødevarer og drikkevarer, løbende, men behageligt. Gøre ting selv, men prøv at spise små portioner hver 2 eller 3 timer. Jo flere kalorier du forbruger, det mere vægt vil du få.

• Øge mængden af korn, og forarbejdede kulhydrater du spiser hver dag. Kulhydrater og korn har en masse kalorier. De fleste mennesker finder kulhydrater – især brød og pasta – at være den mest tilfredsstillende fødevarer til at forbruge. Vælg dine favoritter, og spise dagligt.

• Tilføje mere protein til din kost. Baseret på kød og vegetariske proteiner har mere fedt end korn, frugter og grøntsager. Tilføjelse mere kød til dine måltider er en surefire måde at øge din vægt.

• Forbruge to portioner af mejeriprodukter hver dag. Mejeriprodukter er de mest fedt-holdige fødevarer. Men, læger anbefaler, at en person bør indtage en eller to portioner om dagen for at opnå et godt afrundet kost. Tilføj ost, creme fraiche og sødmælk produkter til måltiderne, i moderate mængder. Erstatte skimme eller 2% mælk med sødmælk, der er beriget med vitamin D. erstatte margarine med begrænset portioner af rigtigt smør.

• Indskyde mere fedtstoffer og olier. Forberede mere af din mad i madlavning olie eller smør. Må ikke gå overbord, eller du vil blive syg. Omfatte ingredienserne i moderation.

• Spis højt kalorieindhold snacks som nødder, tørret frugt, kiks og chips.

• Undgå vand og kost drinks. Forbruge juice, sportsdrikke og varm chokolade i stedet. Drikkevarer er en nem måde at tilføje kalorier til din kost.

• Ikke springe dessert. Forkæl dig selv moderat hver dag.

• Udøve dine hofter, lår og bag med vægt-træning og modstand. Springe tempofyldt cardio, som er for slankende kroppen. Koncentrere sig om muskelopbygning i din kerne og nedre ekstremiteter. Tilføj vægt og styrketræning til din rutine. Løfte vægte, bruge high-modstand indstillinger på vægt maskiner, tilføje hældning i stedet for hastighed på løbebåndet eller bruge en skridt maskine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com