Hvordan overbeviser en Global opvarmning skeptiker

07/19/2011 by admin

Hvordan overbeviser en Global opvarmning skeptiker

Selv om talrige videnskabelige undersøgelser har givet bevis for global opvarmning, er der stadig skeptikere, der hævder, at global opvarmning er en overdrivelse af normale cyklusser i temperatur. Desværre er mange af disse skeptikere magtfulde politikere og vælgere, der bestemmer politikken. Overbevisende en skeptiker, global opvarmning findes, er en måde du kan hjælpe med at redde planeten.

Instruktioner

• Informere skeptiker, nuværende forskning viser den gennemsnitlige globale temperatur stiger mere i de sidste 50 år end på noget andet tidspunkt i historien. Også, Bemærk at siden 1990, planeten har oplevet de 10 varmeste år nogensinde registreret.

• Tal om sværhedsgraden af orkaner, der har fundet sted for nylig. Påpege, at selv om global opvarmning ikke er øges antallet af orkaner, det potentielt øge deres sværhedsgrad, som varme destabiliserer atmosfæren.

• Diskutere drivhusgasemissioner. Underrette skeptiker, drivhusgasser som metan, kuldioxid og dinitrogenoxid, er steget i atmosfæren siden den industrielle revolution.

• Vis billeder af retirerende gletsjere. Forklare, at de seneste opdagelser af lig begravet tusinder af år siden tyder på, at gletsjerne smelter. Hvis skeptiker spørgsmål, smeltning, faldt punkt til prøver fra iskerner, som foreslår saltholdighed i havet vand på grund af øget smeltende ferskvand is.

• Spørg skeptiker at forklare ændringer i økosystemet som den faldende befolkning af isbjørne, bevægelse af plankton nord og færre hval fødsler.

• Fortæl skeptiker at kigge i horisonten på en varm sommerdag. Af haze er virkelig forurening, som fælder varme og øger den globale gennemsnitstemperatur.

Tips & advarsler

  • Hvis skeptiker beder dig om, hvordan forskerne ved hvad niveauerne af drivhusgasser var hundreder af år siden, fortælle ham, at forskerne får disse oplysninger fra luftbobler indkapslet i iskerner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com