Sådan heles en øreinfektion med hvidløg olie

12/14/2011 by admin

Sådan heles en øreinfektion med hvidløg olie

En række alternative løsninger kan anvendes til behandling earaches og øreinfektioner. En sådan behandling indebærer anvendelse af hvidløg olie. Fordi hvidløg har antibiotiske egenskaber, er det bruges af mange til at fjerne øreinfektioner hos børn og voksne. Du kan gøre hvidløg olie derhjemme med denne enkle opskrift.

Instruktioner

• Hæld olivenolie i glas målebæger. Hak to pillede fed hvidløg og sted i cup. Mikroovn olie for omkring et minut. Lad det sidde i 10 minutter.

• Stamme olie gennem et stykke ostelærred fjerne hvidløg stykker. Placere olien i en overdækket krukke og opbevar den i køleskabet. Olien vil holde i omkring tre uger.

• At bruge olie, læg 1 tsk over en åben flamme indtil lunkent. Teste olie på bagsiden af din hånd at gøre sikker på det ikke er for varmt. Få personen til at ligge ned, inficerede øre. Fylde dropper eller sprøjte og sætte 1 eller 2 dråber af olie i de berørte øre. Indsætte et stykke vat i øret i 30 minutter. Gentag hver 1 til 2 timer.

Tips & advarsler

  • Brug ikke hvidløg olie, hvis du har mistanke om en punkteret trommehinden. For tilbagevendende øreinfektioner, se en læge. Brug kun hvidløg olie under rådgivning af en læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com