Naturlige vitaminer til skjoldbruskkirtlen

12/12/2011 by admin

Skjoldbruskkirtlen, en sommerfugl-formet kirtel i halsen, hjælper med at regulere kroppens stofskifte. For dem med lav skjoldbruskkirtel aktivitet, også kendt som hypotyroidisme, ordinere medicinske fagfolk, herunder Mayo Clinic, jævnligt syntetisk skjoldbruskkirtelhormon udskiftninger i form af piller tages dagligt. Mange vitaminer og mineraler er relevante for thyroidea funktion, selv om hjemmesiden MyThyroid.com, der er ingen beviser for, at de vil hjælpe øge thyroideafunktionen.

Jod

Jodmangel kan bidrage til hypothyroidism. Ifølge Mayo Clinic, at tage en jod supplement vil ikke fremme bedre skjoldbruskkirtlen funktion og jodmangel skal være svær at påvirke skjoldbruskkirtlen. TheNaturalHealthPlace.com anbefaler dog, at jod kosttilskud, hvis du er mangelfuld. Daglig jod indtagelse bør være omkring 600 mikrogram, som en overflod af jod også kan hæmme skjoldbruskkirtlens aktivitet.

L-phenylalanin og L-tyrosin

L-phenylalanin og L-tyrosin er afgørende for thyreoideafunktion, og mangler kan forringe den skjoldbruskkirtel evnen til at producere hormoner, ifølge Progressive sundhed, en naturlig sundhed organisation. L-phenylalanin er nødvendig for at producere aminosyren L-tyrosin, og lave niveauer er forbundet med hypothyroidisme. Den anbefalede dosis af L-tyrosin er 500 mcg to til tre gange om dagen. Tag ikke L-tyrosin, hvis du allerede tager skjoldbruskkirtlen udskiftning piller, eller hvis du har forhøjet blodtryk.

B-vitaminer

B-vitaminer er vigtige for produktionen af energi, humør, nervesystemet funktion og sårheling. Vitamin B2 (riboflavin, 10 mcg), B3 (niacin, 10-25 mcg) og B6 (pyridoxin, 5-15 mcg) er alle involveret i skjoldbruskkirtlen aktivitet. Træthed er en vigtigste symptom på en underaktiv skjoldbruskkirtlen, og mens at tage et B-vitamin supplement ikke er en "kur" for hypothyroidism, det kan behandle symptomerne og bidrage til at forbedre energi niveauer, ifølge TheNaturalHealthPlace.com.

Sporstoffer og mineraler

På TheNaturalHealthPlace.com, supplerer listen over skjoldbruskkirtlen-venlige mange sporstoffer og mineraler, der er involveret med thyroidea funktion, herunder magnesium, kalium, selen, natrium og zink. Den anbefalede dosis af selen er 200 mcg pr. dag, mens anbefalede daglige doser af magnesium, kalium og zink er 30-50 mcg.

Multivitaminer

Den naturlige sundhed samfund anbefaler også at tage en multivitamin, der indeholder vigtige vitaminer og mineraler relateret til skjoldbruskkirtlen produktion. Sådan et produkt bør omfatte C-vitamin (1000 mcg om dagen), som fremmer sund thyreoideafunktion.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com