Fødevarer høj i natrium & kalium

11/07/2011 by admin

Det synes folk altid fortæller dig at holde sig væk fra natrium, men ikke alle natrium er dårlig. Kroppen har faktisk brug for nogle salt til at fortsætte med at arbejde ordentligt, men der er sunde og ikke så sundt versioner.

Mejeri

Mejeriprodukter som mælk og yoghurt er gode kilder til kalium og sunde mængder af natrium, men holde sig væk fra oste. Ost, især den forarbejdede sort, har en høj mængde af natrium uden den ernæringsmæssige fordel af kalium.

Kød

Forarbejdet kød som dåse kød og frokost kød bør undgås på grund af deres høje natrium niveauer. Men fødevarer som kylling, Tyrkiet og fisk er alle sundt kød muligheder.

Frugt

Frugten er en glimrende kilde til kalium. Prøv at spise meloner, bananer eller abrikoser at få en kalium løft i din kost.

Grøntsager

Spise dine grøntsager kan øge din kalium indtag, men holde sig væk fra de dåse varer. Konserverede grøntsager har langt højere niveauer af natrium end sorten friske eller frosne.

Nødder

Usaltet nødder kan fungere som en hurtig snack til at øge din kalium under en træning, og møtrik butters, ligesom jordnøddesmør, kan være god. Dog Kontroller saltindholdet i din jordnøddesmør. Nogle peanut butters indeholder mere salt end du har brug for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com