Hvad er blok og Tackle teori?

11/04/2011 by admin

Hvad er blok og Tackle teori?

Sorg kan ikke finde beslutning, hvis Lidende nægter at udtrykke det. En australsk organisation afsættes til at hjælpe folk håndtere sorg, følelsesmæssige sundhed centrum, lærer en teknik kendt som blok og Tackle, der hjælper familiemedlemmer ansigt og arbejde gennem tabet af et barn i familien.

Sorg

National Mental sundhed oplysninger Center definerer sorg som smertefulde følelsesmæssige reaktion på alvorlige tab, herunder tab af en elsket, job eller sundhed. Mens hver person har en individuel respons til sorg, viser HelpGuide.org fælles faser af sorgproces som benægtelse, vrede, overenskomstforhandlinger, depression og accept.

Blok og Tackle

Blok og Tackle teori omhandler de uløste sorg problemer, der opstår inden for en familie, når et barn oplever dybe traumer, en livsændrende skade eller en kronisk sygdom. Hvis barnet undertrykker eller benægter sin sorg i stedet for at arbejde gennem det, fortsætter den begravede sorg at forårsage store underliggende følelsesmæssig nød. Barnets forældre kan derefter gøre situationen endnu værre ved at tage barnets cue og lade deres egen sorg over traumer findes ikke. Blok og Tackle terapi lærer folk hvordan man kan genkende og respektere deres sorg, såvel som de potentielle skader ikke-administrerede sorg kan forårsage til familier.

Baggrund

Liz Bruce udviklet Block og Tackle begreber og beskrev dem senere i sin bog "Noninfinite tab og sorg: en psykoedukative tilgang." Blok og Tackle sessioner optrådte første gang i 1996, og disse tidlige grupper genereres stærk positiv feedback om blok og Tackle evne til at anvende gruppe terapi teknikker til forældrenes sorg spørgsmål.

Undersøgelsesresultater

Resultaterne af blok og Tackle pionerer vises i en akademisk papir med titlen "tidlig Intervention for mødre til børn med intellektuelle handicap: en Pilot-program med fokus på traumer og sorg." De vigtigste punkter, der er dannet ud fra de første møder omfattede empati og respekt for sorg, konstruktiv håndteringsstrategier og brugen af samfundsmæssige forbindelser for følelsesmæssig støtte.

Uddannelse

Mennesker, der ønsker at foretage blok og Tackle programmer eller bruge dele af sine teknikker skal rejse til den følelsesmæssige Health Centre i Australien for uddannelse, der omfatter overvåget sessioner. En indledende to-dages workshop introducerer blok og Tackle teori og teknikker og hvordan de gælder for grupper. Deltagerne lære at arbejde med følelser, styre gruppedynamik og bruge programmet regneark.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com