Naturlægemidler GERD Relief

07/16/2011 by admin

GERD, en forkortelse for den betingelse, kendt som gastroøsofageal reflukssygdom, opstår, når fordøjelsessystemet væsker refluks eller splash, op fra maven og i spiserøret. Dette kan forårsage en brændende fornemmelse i brystet, sur smag i munden og kvalme; i svære tilfælde, kan denne betingelse beskadige spiserøret. Hvis du har hyppig halsbrand, se din læge for at undgå skader. Hvis du er på udkig efter en alternativ måde til at styre din GERD symptomer, kan en herbal praktiserende læge give naturlige relief.

Naturlægemidler tilgang

I modsætning til konventionelle medicinske læger Se naturlægemidler udøvere typisk personen som helhed. En herbal kursus for behandling af GERD bruger naturlægemidler medicin og livsstilsændringer at genoprette balancen for fordøjelsessystemet og fremme sund, skånsom og effektiv fordeling af fødevarer. Din naturlægemidler praktiserende læge vil sikkert råde dig til at følge en sundere kost, herunder spise mere multigrain brød og høj-fiber fødevarer, såsom frugt og grøntsager, samtidig undgå koffein, alkohol og krydret eller fedtholdige fødevarer. Hun kan anbefale, at du tilføjer probiotika til din kost ved at spise yoghurt med acidophilus, som har en gavnlig virkning på fordøjelsessystemet. Hun kan også behandle muligt fødevareallergi, som kan bidrage til fordøjelsesforstyrrelser, og ordinere naturmedicin for at støtte et sundt fordøjelsessystem.

Fordøjelsessystem urter

Kamille---et stærkt våben i naturlægemidler arsenal anvendes til behandling af fordøjelsesproblemer---er medlem af slægten aster værdsat af herbalists for sine terapeutiske egenskaber. Ifølge HomeRemediesWeb.com, giver den aktive ingrediens i kamille æterisk olie, bisabolol, denne urt sine naturlige anti-inflammatoriske, anti-irriterende og anti-mikrobielle egenskaber. Det har også kvalmestillende kvaliteter til at hjælpe med at lindre kvalme forårsaget af GERD.

Din herbalist kan også ordinere en astringerende urt, såsom meadowsweet, hindbær eller citron balsam. Ifølge medicinsk herbalist Katolen Yardley har adstringerende urter en bindende foranstaltninger på slimhinderne der hjælper lindre betændt væv og skaber en barriere mod infektion, samt reducere sekreter. Frisk ingefær---en anden astringerende urt---øger produktionen af spyt, som hjælper med at reducere syre fordøjelsesbesvær. Ingefær kan også hjælpe med at lindre GERD-relaterede kvalme. Din herbalist kan også ordinere en slimet urt, som slippery elm, som har demulcent (beroligende og belægning) egenskaber til at helbrede slimhinder i mave-tarmkanalen, mens faldende maven og spiserøret følsomhed til gastrisk enzymer og syrer.

Tips og forholdsregler

Urtemedicin er supplerende terapi, ikke en erstatning for konventionelle medicinske behandling. Ikke stoppe eller nedsætte din recept medicin, medmindre anbefalet af din læge. Konsultere din læge før man indlader sig på ethvert naturlægemidler regime, som nogle urter kan interferere med receptpligtig medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com