Fødevarer med Estriol

07/14/2011 by admin

Fødevarer med Estriol

Estriol er en lav-styrken, plante-baserede østrogen. Det reducerer risikoen for kræft, fremmer hjerte og urinveje sundhed og er gavnlig for knogletæthed, ifølge en Life Extension Magazine rapport fra Olivia Franks, ND og Jonathan Wright, MD. Estriol er tilgængelige i aktuelle og mundtlige formler, er der naturlige fødevarer, som er fremragende kilder til estriol, ifølge Herbcorner.net.

Broccoli

Broccoli indeholder phytonutrients, deaktivere potent østrogen hormon, og aktivere estriol, som hjælper med at undertrykke tumorcellevækst. Broccoli indeholder også indol-3-carbinol (I3C) Ifølge Whfoods.org — en anti-cancer agent.

Kål

Kål er en estriol kilde, der er godt for afgifte kroppen, fremme gastrointestinal sundhed, behandling af mavesår og bekæmpelsen af kræft. Rødkål kan beskytte mod Alzheimers sygdom, ifølge Whfoods.org.

Blomkål

Blomkål er en grøntsag, der forhindrer aktivering af kræft-producerende enzymer. Det detoxifies kroppen, fremmer leveren sundhed og indeholder estriol.

Linser

Linser er en bælgplante (bønner eller ærter) afledt af frøene fra linse Ensculenta plante. Ifølge, Whfoods.org linser er høj i fiber, de har kolesterolsænkende egenskaber, indeholder to typer af B-vitamin, og er en god kilde til protein og estriol. En anden fordel ved linser er, at de indeholder stort set ingen fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com