Om Hypomanic Bipolar lidelse

11/27/2011 by admin

Hypomanic enkeltpersoner er ofte kreative og produktive--selv overproductive. Mange berømte personer har været mistænkt for lider af hypomanic bipolar lidelse, herunder Edgar Allan Poe, Charles Dickins, Vincent van Gogh, Ludwig van Beethoven og Abraham Lincoln. Mens hver af disse mænd opnåede storhed, lidt de hver især humørsvingninger i hele deres liv. Hypomanic bipolar lidelse kan, til en vis grad blive krediteret for mange store fremskridt og kunstværker. Lidelsen kan dog være en invaliderende sygdom, hvis venstre ubehandlet. Som det ofte er tilfældet, skal hvad går op i sidste ende komme ned.

Definition af hypomani

Hypomani er en mild til moderat form for mani. Folk udstiller mania egenskaber har tendens til at handle med færre hæmninger; de nyde en vedvarende gode stemning, der er højere end normalt og fortsætter uden nogen åbenbar grund. Maniske mennesker ophold ofte travlt, selv overproductive i forhold til andre. Med hypomani er symptomerne de samme, kun mindre alvorlige og med tendenser varig for kortere varigheder. Hypomanic mennesker generelt udviser ingen psykotiske adfærd, og som følge heraf lider færre handicap på grund af tilstanden.På sin høje punkter, hypomani føles godt, og den hypomanic person udretter meget. Men, ubehandlet hypomani ofte udvikler humørsvingninger resulterer i længere perioder på nedture. Hvis venstre ubehandlet, kan hypomani blive depression.

Hypomanic Bipolar lidelse

Mani er ofte forbundet med bipolar lidelser. I hypomanic bipolar lidelser er højder i humørsvingninger mindre alvorlige. Mens energi og aktivitet niveauer tendens til at køre høj hos mennesker med hypomanic bipolar lidelse, er de ikke tilbøjelige til hallucinationer eller vrangforestillinger. Mens mennesker med denne betingelse ikke mister deres følelse af virkeligheden, kan de, men overvurderer deres egne evner og ignorere åbenlyse risici.

Potentielle tegn på Hypomanic Bipolar lidelse

Hypomanic bipolar lidelse kan manifestere sig som unaturlige lykke og en følelse af oppustede ego. Mennesker er ramt af denne lidelse kan overvurdere deres evner og gøre flere planer end de kan udføre. De kan også misbruger alkohol og bruger for meget tid i forfølgelsen af verdslige fornøjelser. Disse mennesker blive travlt, der ønsker de kunne gøre endnu flere ting på en gang og har tendens til at kræve mindre søvn. Samtidig være målrettet, tager de også mange ansvarsområder. Og folk med hypomanic bipolar lidelse kan også være overdrevent følsom.Mens tegnene ikke er nødvendigvis negative træk - i mange tilfælde er de positive og selv beundringsværdigt træk--risikoen ligger i at lade hypomani udvikle sig til depression. I en lige op svingende humør øge risikoen for selvmord.

Beskæftiger sig med Hypomanic Bipolar lidelse

Mennesker med hypomanic bipolar lidelse kan gøre nogle ting til at hjælpe med at håndtere lidelse. Få en god nats søvn. Husk at aldrig springe til en vigtig beslutning, men at vente og tænke det igennem. Dette er især vigtigt i forbindelse med finanser; bruge ikke penge overilet. Hvis det er muligt, have en mere ansvarlig håndtere finansielle anliggender. Fokusere tanker og aktiviteter mere skarpt. For at hjælpe med dette, undgå overdrevent stimulere miljøer, som barer og klubber. Opsøge mere afslappende og beroligende aktiviteter, såsom tai chi eller yoga. Undgå overdreven indtagelse af sukker, koffein og alkohol--stimulanser og beroligende midler. Og søge en læge hjælp.Efter at have oplevet en hypomanic episode, Husk at være tro mod dig selv--at gøre der troede et mantra for at centrere og fokuserer sindet. Ikke lægge unødvendige, personlige skylden, men husk, at enhver handling var resultatet af lidelsen. Tage, hvad tid er nødvendigt at komme tilbage til en normal rutine. Gå gennem din personlige miljø og fjerne de ting, som stimulerer eller trykkes du og erstatte dem med ting, der generer en roligere, mere fredelig atmosfære. Tale med familie og venner om, hvad du går. Motion, fordi det frigiver endorfiner og hjælper med at tage dit sind off ting. Bo på din medicin. Hvis du ikke tager medicin, tale med en læge til at bestemme hvis du har brug for det.

Behandling af Hypomanic Bipolar lidelse

Normalt er hypomanic bipolar lidelse behandlet med humør-stablizers. Der er mange forskellige familier af medicin for bipolar lidelser, så det første lægemiddel ordineret ikke virker muligvis. Det er vigtigt for bipolar patienten til at drøfte sine følelser med sin læge før at finde den rigtige medicin. Eksempler på medicin en læge kan ordinere omfatter Topamax, Lamictal, Depakene eller Risperdal. Høje doser af omega 3 fiskeolie har også været gavnlig for nogle mennesker.Fordi hypomani føles godt, er der en fare bipolar patienten vil stoppe med at tage sin medicin til at genvinde tabte højt. Venner og familie kan hjælpe ved at overvåge bipolar patienten og vagtopgaver til skiltene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com