Typer af aromaterapi

12/03/2011 by admin

Aromaterapi er en form for komplementær medicin der involverer aromatiske dufte. Nogle af de oftest anvendte typer af aromaterapi omfatter massage eller inhalation bruger plante baseret æteriske olier, specielt udvalgt til behovene hos hver kunde.

Kosmetiske aromaterapi

Æteriske olier fra planter bruges i produkter til ansigt, krop og hud samt at det er ingredienserne i bad og hår plejeprodukter. Disse aromaterapiolier er gavnlige i udrensning og toning hud ud over fugtgivende tør hud.

Massage aromaterapi

Æteriske olier er tilføjet til massage lotion til at være arbejdede dybt ind i huden under en massage. Din aromatherapist eller massage terapeut kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke olier vil være mest fordelagtigt for dig.

Olfaktoriske aromaterapi

De aromatiske æteriske olier er inhaleret direkte under denne behandling for at hjælpe med at lindre stress, fremme balance i kroppen og selv-healing.

Medicinsk aromaterapi

En læge vil ordinere særlige olier til en patients medicinsk behov. Olien vil blive taget internt, snarere end topisk. Dette er den eneste gang disse olier bør nogensinde indtages og lægens anvisninger bør følges nøjagtigt.

Psyko aromaterapi

Æteriske olier bruges til at oprette en særlig stemning eller sindstilstand. De aromatiske olier er brugt i hele rummet, eller inhaleret direkte, for at skabe en afslappet atmosfære og fremme glade og behagelige minder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com