Hvad er måder at betale for sygeforsikring?

04/10/2012 by admin

Mange mennesker købe nogle form for sygeforsikring snarere end at betale for deres sundhedspleje udgifter ud af lommen. Sygesikringen giver erstatning for udgifter afledt af medicinske procedurer og visse former for forebyggende sundhedsarbejde. Sygeforsikring kan dog dyrt, med årlige politikker ofte kører i tusindvis af dollars. Personer står over for en række muligheder med hensyn til hvem til at købe sundhedsydelser fra og hvordan til at betale for det.

Job

Mange voksne, der har en sygeforsikring modtager den gennem en plan, som en arbejdsgiver. Sygesikring er generelt en fordel til ansatte i en bestemt virksomhed. I de fleste tilfælde en medarbejder betaler en del af omkostningerne ved politikken men betaler langt mindre end hvis han skulle købe planen individuelt. Ofte, trækkes udgifterne til forsikring direkte fra medarbejderens løn.

Relative

Ofte, en person vil kunne modtage sygeforsikring gennem en slægtning plan, normalt som en ægtefælle eller forælder. Hvis planen er fastsat af en arbejdsgiver, vil omkostningerne ved dækker relative generelt trækkes fra medarbejderens løn. Relative kan kompensere person under hvis planen hun modtager dækning eller personen, der kan gøre dækningen en gave.

Regeringen

Mange mennesker modtage sygesikring på små omkostninger fra den amerikanske regering. Føderal ret programmer som Medicaid og Medicare, give sygesikring til lav indkomst folk og enkeltpersoner 65 og ældre. Derudover hjælpe mange regeringer også med at betale for forsikring. Generelt, regeringen betaler enten for en person at købe fra et forsikringsselskab eller regeringen fungerer som forsikringsgiver, kompenserer enkelt for sine medicinske udgifter.

Køb egen

En person har også mulighed for at betale ud af lommen for sin sygeforsikring. Enkeltpersoner kan henvende sig til forsikringsselskaber og købe individuelle politikker. Generelt, købe en individuel forsikring er dyrere end købe dækning gennem en gruppe plan, såsom dem arrangeret af arbejdsgiverne. Mennesker, der ikke opfylder betingelserne for regeringen-forudsat sygesikring og som ikke har en arbejdsgiver, der giver dækning kan imidlertid få andre muligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com