Bivirkninger af kemoterapi hos børn

03/03/2012 by admin

Kemoterapi er forskellige for den enkelte modtager behandling. Det kan administreres af p-piller eller indsprøjtning i venen. Fordi det er en form for behandling, der ødelægger kræftcellerne, kan virkningerne på kroppen være barsk. Men virkninger vedvarende er kortsigtet. Disse er kun et par side effekter dit barn kan opleve som følge af kemoterapi.

Knoglemarv skader

Knoglemarv undertrykkelse kan opstå, når celler i knoglen bliver følsom over for kemo. På grund af kemo, celler i knoglemarven ikke genopbygge sig selv, som de normalt ville.

Typiske effekter

De mest almindelige hos patienter er hårtab, kvalme, influenzalignende symptomer (feber, kulderystelser) og træthed.

Infektion

Hvis på noget tidspunkt kører dit barn en feber 101 grader Fahrenheit eller oplevelser blødning, som stopper ikke, søge lægehjælp omgående, da dette kunne være et tegn på infektion. Høj feber hos kræftpatienter er et alvorligt tegn på at noget kunne være galt.

Udslæt

Det er almindeligt, at spædbørn og børn til at udvikle udslæt på deres balder. Hvis sår blive blæret og smertefulde, kan administrerer en creme rig på zink og torsk lever olie, såsom komfort for barnet eller Desitin, afhjælpe ubehag.

Mad

Det vil være normalt, at dit barn ikke lyst til at spise som han engang gjorde. Nogle gange at lave frugt smoothies eller nærende drikkevarer de kan sutte gennem et sugerør vil hjælpe.

Hvide blodlegemer

Når de hvide blodlegemer falder, kan dit barn opleve smertefuld vandladning, kulderystelser, tilstoppet næse, ondt i halsen, influenza-lignende symptomer og hoste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com