Virkningerne af floden forurening under grus minedrift

05/26/2011 by admin

Grus minedrift forstyrrer jorden og kan frigive giftige kemikalier i miljøet. Grus minedrift har potentiale til at forurene grundvandet og flodvand, når det er tæt på kilden. Virkningerne af forurening er tydelig i fisk, dyreliv, plante og befolkningsgrupper. Grus minedrift er en kontroversiel praksis, som bruges til at imødekomme de menneskelige behov for ressourcer.

Vandløbsnære zoner

Floden forurening under grus minedrift har en direkte indvirkning på akvatiske planter og ripariske zoner langs flodbredden. Den kemiske forurening vil forurene hårdere planterne og dræbe de følsomme plantearter. Angrebne planter er også forbundet med den kemiske spredt sig til wildlife befolkninger, der er baseret på planter som en fødekilde. Død af planterne også reducerer foder til insekter og ødelægger levesteder for vilde dyr. Grus minedrift i en dræning, hvor vand bruges til landbrug vil direkte påvirke menneskelige befolkning ved at tilføje kemikalier til afgrøder og husdyr.

Fisk og insekter

Akvatiske arter er især påvirket af minedrift forurening i floder. Fisk, insekter og andre hvirvelløse vanddyr vil absorbere kemikalier og potentielt dø. Overlevende fra de kemiske giftstoffer er mindre tilbøjelige til at reproducere og genetiske mutationer kan spredes i hele enhver vellykket afkom. Grus minedrift også ændrer den naturlige bevægelse af sediment og gydende områder i tilknyttede floder er ofte ødelagt. Reduktion af plantemateriale påvirker også succesen af insekt populationer, som fisk er afhængige af som en fødekilde. Dæmninger forbundet med grus miner også bidrage til at blokere fisk migreringer og hæve den samlede vandtemperaturen i økosystemet.

Grundvand

Floden vand cyklusser i grundvandsforekomsterne, der bruges af befolkningsgrupper som drikke-og husholdning. Lavvandede vandførende lag med en konstant cyklus af flodvand vil ikke nøjes med forurenende stoffer til bunden. Husstande med wells påvirkes hvis vandet ikke er korrekt behandlet. Brønden kan teste som en ren vandkilde før tunge minedrift i regionen, men det er ikke immun over for forurening som niveauet for minedrift og forurenende stoffer øger. Forurenet offentlige vand kilder vil reagere ved at øge niveauet af fluor i vand system.

Kanal ødelæggelse

Grus minedrift fører til kanal ødelæggelse i floder. Den øgede sediment ændrer den naturlige løbet af floden. Forurenende stoffer også dræbe vegetation, der er afgørende for bank stabilisering. De-stabiliseret banker og ekstra sediment er ineffektive til at holde tunge strømme mellem bankerne. Chancerne for tunge oversvømmelser drastisk stigning og udvidede flodsletten risici tingskade uden for den normale floden kursus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com