Tegn & symptomer på Depression: Adrenal fiasko

09/14/2016 by admin

Tegn & symptomer på Depression: Adrenal fiasko

Tegn og symptomer på depression er undertiden ligner dem af adrenal fiasko. Adrenal fiasko, også benævnt Addisons sygdom, er en sjælden hormonel eller hormonforstyrrende, lidelse opleves af ca. én i 100.000 mennesker, hedder hypofysen netværk Association. Når en person oplever denne betingelse, der er en række symptomer, og fordi disse symptomer er sommetider meget lig symptomerne på depression, dette kan føre til adrenal fiasko bliver forvekslet med depression, ifølge HGH snak.

Træthed og svaghed

Patienter med adrenal fiasko kan opleve træthed og svaghed. Adrenal fiasko er forårsaget af en ubalance i hormoner, så som hormon-niveauet falder, en person bliver træt og svag. Cortisol produceret af binyrerne også hjælpemidler i vedligeholdelse af blodsukker og blodtryk, så når binyrerne ikke, de tilknyttede blodsukker og blodtryk problemer kan forårsage disse to symptomer, ifølge hypofyse netværk Association.

Ifølge Mayo Clinic er træthed og svaghed også almindelige symptomer på depression. Dette kan gøre det svært at sige om depression eller adrenal fiasko er, hvad patienten lider af.

Hypoglykæmi og Hypotension

Hypoglykæmi er en tilstand, hvor en person har lavt blodsukker, og hypotension er en tilstand, hvor en person har lavt blodtryk. Ifølge foreningen hypofyse netværk er cortisol produceret af binyrerne ansvarlig for at hjælpe kroppen balance insulin effekter og blodtryk. Når binyrerne fiasko, det kan de ikke disse to opgaver effektivt, resulterer i lavt blodtryk og lavt blodsukker.

Fordøjelsessystem problemer

Der er en række fordøjelses problemer, der kan opstå med adrenal fiasko. Ifølge Cleveland Clinic, kan disse omfatte tab af appetit, diarré, kvalme, forstoppelse, mavesmerter og opkastning. Mayo Clinic hedder det, at tab af appetit er også et symptom på depression.

Andre symptomer

Dem med adrenal fiasko kan opleve andre symptomer, som er også undertiden opleves af dem med depression. Adrenal fiasko symptomer omfatter vægttab, skin mørkfarvning, salt mad cravings, svimmelhed eller svimmelhed når man står op, ledsmerter og muskelsmerter, ifølge Cleveland Clinic. Nogle af disse symptomer, såsom uforklarligt vægttab, ledsmerter og muskelsmerter, er også almindelige depression symptomer, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com