Bivirkninger af Vanadyl sulfat

05/09/2015 by admin

Bivirkninger af Vanadyl sulfat

Vanadyl sulfat er et stof, der stammer fra de mineralske vanadium. Det har vist sig for at have gavnlige virkninger på den menneskelige krop, men med giftige bivirkninger hvis brugt lang sigt eller i store mængder. Derfor er yderligere undersøgelse nødvendig før det vil anses for sikkert for mennesker til at forbruge. Det er almindeligt markedsført på internettet som en bodybuilding supplement.

Funktion

Vanadyl sulfat er fundet i vanadium. Vanadium er et spormineral. Det er almindeligt forekommende i mange dyr og planter, herunder almindelige fødevarer som æg og havre. Forskere fortsætte med at diskutere, om det er et vigtigt næringsstof. Vanadyl sulfat fungerer som hjælpemiddel enzym i kroppen, nedbryde glucose og amino syre, således at de kan nemt passere gennem cellemembraner, levere energi til cellen.

Fordele

Vanadyl sulfat har vist sig at efterligner virkningen af insulin da givet til diabetisk dyr og mennesker. Faktisk har det vist sig at reducere afhængigheden af insulin hos diabetikere. Bivirkninger ved langtidsbrug, men er meget skadelige for kroppen, så vanadyl sulfat ikke anbefales som en diabetisk lægemiddel på dette tidspunkt. Stoffet også sænker kolesterol og har vist sig for at bremse spredningen af prostatakræft.

Alvorlige bivirkninger

Dr. Alavattam Sreedhara, en professor ved Ohio State University, har studeret vanadyl sulfat i mange år. Han og hans partnere har fundet at lang tids brug eller anvendelse af vanadium i store doser dræber beta celler, skader DNA, blokke syntesen af protein og andre næringsstoffer, og øger risikoen for hjerte-kar-sygdom. Selv om man tager spormængder af mineralet forårsager maveonde og en grøn tungen, som begge er symptomer på et giftigt stof i kroppen. Derudover vanadyl sulfat hober sig op hurtigt i knogler og nyrer, og ingen undersøgelser om den langsigtede toksiske effekt af dette er blevet gjort.

Muskeltræning

Vanadyl sulfat er et populært supplement til kroppen-bygherrer. Det kan være fundet købes over hele internettet. Virksomheder, der markedsfører vanadyl sulfat påstand det kan øge størrelse og hårdhed af dine muskler, samt give dig mere energi. Disse påstande er baseret på tro, at vanadyl sulfat leverer glucose (energi) til celler, herunder muskelceller, mere effektivt og hurtigt end insulin. Nogle virksomheder hævder, at kroppen ikke indeholder nok insulin til at bygge imponerende muskler uden hjælp fra vanadyl sulfat.

Misforståelser

Ikke kun skaberne af vanadyl sulfat kosttilskud ignorere farerne af langsigtede forbrug af narkotika, men de ignorerer beviser at vanadyl sulfat ikke opbygge større muskler. En 12-ugers undersøgelse udført af Otago Universitet i New Zealand viste, at havde kontrolgruppen af atleter og tager vanadyl sulfat-gruppen næsten præcis den samme styrke og muskel gevinster.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com