Hvad er oprindelsen af førstehjælp & CPR?

09/16/2016 by admin

Hvad er oprindelsen af førstehjælp & CPR?

Førstehjælp og CPR har en lang historie, der er udviklet over tid ud af nødvendighed. Organisationer og læger eksperimenterede gennem århundreder og arbejdet på at etablere ordentlige procedurer som folk kunne følge for at opretholde ofres liv.

Førstehjælp

De første organiserede bestræbelser på at lære førstehjælp kom i 1099. Religiøse knights blev uddannet i medicinsk behandling under rækkefølge af St. John. På slagmarken anvendes disse riddere, hvad de har lært at behandle faldne kammerater i hvad der blev kendt som "first aid."

Mund til mund

En af de tidligste former for CPR, kunstigt genoplivning, blev først etableret i 1740 af Paris Academy of Sciences. Oplysninger om, hvordan at genoplive mennesker udvidet i de næste to årtier med oprettelsen af samfundet for inddrivelse af druknede personer.

Betydning

First aid blev formuleret i en særskilt proces i midten-19 på den første internationale Genève-konventionen. Røde Kors blev etableret og underviste soldater og civile Sådan Giv støtte i kamp.

Overvejelser

Civil ambulance besætninger begyndte først at bruge førstehjælp i slutningen af 1800-tallet i Storbritannien. Denne tradition fortsatte og rykkede ind i den moderne metode, som emergency medical teknikere verden over.

Berømte bånd

Baseret på arbejde udført af James Elam og Peter Safar, udviklet American Heart Association CPR i 1960. Organisationen iværksat et program til at uddanne læger over hele landet, der vil, igen, tog den brede offentlighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com