Health Insurance for Medicare modtagere

02/23/2012 by admin

Medicare modtagere har et væld af forsikringsmuligheder. Så mange muligheder, i virkeligheden, at det kan blive forvirrende. Der er et par grundlæggende typer af planer, selv om. Dette er af design, så det er lettere at sammenligne en plan til en anden. Du har oprindelige Medicare, selvfølgelig, Medicare Supplements (også kaldet Medigap planer), Medicare fordel planer, Medicare del D, Medicaid og andre sygeforsikring gennem en pensionsordning eller Veterans Administration.

Oprindelige Medicare

Oprindelige Medicare består af to dele: del A og del B. del A omfatter indlæggelse i en semi-privat plads til op til 90 dage pr. dagpengeperioden. En dagpengeperioden begynder, når du er indlagt og slutter, når du har været ude af hospitalet i 60 dage. Del A har en selvrisiko på mere end $1.000. Del B er den "medicinske" del af Medicare. Du betaler en månedlig præmie, en årlig fradragsberettiget og co-assurance på 20 procent. Del B dækker lægebesøg og varigt medicinsk udstyr, blandt andre ting. Du kan vælge at bare have original Medicare som din sygesikring hvis du vælger, selv om du måske ønsker at overveje i det mindste tilføje en del D plan for din recept dækning.

Medicare Supplements

Medicare Supplements, også omtalt som Medigap planer, der er reguleret af Medicare og er designet til at være sekundær til Medicare del A og B. Der er flere planer, og hvad de dækker varierer. Planer kan dække den del A fradragsberettigede, delB selvrisiko, delB co-assurance, dygtige, nursing care forsikring, delB overskydende afgifter (procent over de Medicare-godkendt beløb, som udbydere kan oplade) og udenlandske nødhjælp dækning. Der er en månedlig præmie for disse planer, og de er tilgængelige via private virksomheder. Kontakt din udenrigsministerium forsikring for hvilke virksomheder og hvilke planer der tilbydes i din tilstand.

Medicare fordel planer

Medicare fordel planer, eller del C, er planer, der finder sted af Medicare. Du holde alle dine rettigheder som en Medicare modtageren; Det betyder blot, at MA plan er primære frem for Medicare, selv. MA planer omfatter normalt din del D eller receptpligtig, dækning. MA planer kan være sundhed vedligeholdelse organisationer, foretrukne leverandør organisationer, Private gebyr For Service planer eller særlige behov planer. Særlige behov planer er designet til dem på både Medicare og Medicaid. Der er en månedlig præmie for alle planer bortset fra den særlige behov planer.

Medicare del D

Medicare del D er Medicare prescription drug fordel. Del D er tilgængelig via private virksomheder. De fleste virksomheder tilbyder to eller tre planer, med varierende Co-betalinger og månedlige præmier. Hver virksomhed har sin egen formulary og klassificerer recepter i tiers. Hvis du har en Medicare tillægget eller oprindelige Medicare, kan du en del D plan. Der er en straf, hvis du ikke tilmelde dig når første berettiget og beslutter dig for at tilmelde dig senere.

Medicaid

Nogle Medicare modtagere er også berettiget til Medicaid. Medicaid er for lav indkomst enkeltpersoner og familier, og dækker størstedelen af medicinsk og recept omkostninger. Hvis du tror, du kan kvalificere sig til Medicaid, er det værd at tage sig tid til at anvende. Kontakt din lokale afdeling af aldring, Department of Health eller sociale ydelser for mere information.

Andre sygesikring

Mange Medicare modtagere har forsikring gennem job, pensionsordninger eller pensionsordninger. Generelt, hvis du arbejder, sygesikringen har du gennem arbejde er primær, og hvis du er pensioneret, Medicare er primær. Hvis du har Veterans Administration fordele, vil generelt VA betale først, med Medicare hjælper med co-betaler. Hvis det er en service VA dække ikke, men Medicare gør, Medicare vil betale. Hvis du har TRICARE, vil generelt TRICARE betale først. TRICARE er sundhedsplan til aktuelle og pensioneret militær og deres pårørende og efterladte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com