Hvad er behandlingerne for ar lettere end Normal hud Tone?

02/06/2011 by admin

Hvad er behandlingerne for ar lettere end Normal hud Tone?

Nogle ar tjene som påmindelse om ungdom, ligesom ene på din albue eller knæet fra at lære at ride en cykel. Men de fleste ar tjene som påmindelser om rystende begivenheder, skæmmer organer og bedst ville være sluppet af. Ar fra længe-siden helede sår vises som lettere end normal hud tone. Nyere ar stadig indeholde rød eller lilla farve som følge af de seneste skade eller traumer til huden væv. Nogle scar behandlinger reducere størrelsen af ar væv eller reducere udseendet af gamle ar aftenen ud hudfarve, mens andre undgår synlige skræmme fra nye skader.

Acne ar

Måske er det værste sted for ar i ansigtet som de ofte lavere ens selvværd. Den mest almindelige årsag til ansigtet skræmme er acne. Lysere end huden tone acne skræmmer omfatter keloid, follikulært atrofi, deprimeret fibrotisk og atrofisk ar. Behandling for disse typer af acne skræmmer omfatter brug af en professional-bedømme dermabrasion creme til at fjerne døde hudceller, unclog porerne og fjerne hævet ar bump og ru pletter. En hud serum kendt som en hud viskelæder udjævner hudens tone og gør ar mindre synlige med ugentlige brug.

Brænde ar

Da ubehandlet ar blive lysere end din hud tone over tid, er det vigtigt at korrekt behandling af nye ar. Hjælpe med at forhindre skræmme fra brandsår med aktuel vitamin K ved at gnide det på det angrebne område snart efter helbredelse. K-vitamin, et vigtigt næringsstof for sund hud, er ikke effektivt på gamle, lysere end huden tone ar. Papaya og lime juice kan både reducere og forhindre arvæv fra formning. Gnid ar med en kalk, og lad det sat på området i cirka 10 minutter, skyl og Gentag dagligt for at reducere ar størrelse og synlighed. Knust papaya gnides ind i den nyligt helede ar holder døde hudceller fra at udvikle sig til ar.

Kræft behandling ar

Strålebehandlinger af forskellige former for kræft efterlader ofte brænde mærker. Blå yarrow olie er effektiv til at reducere mærkbar stråling forbrændinger. Udfylde en forstøver flaske med vand og otte dråber væsentlige blå yarrow olie. Lad blandingen hvile i et par timer, så spray det på ar, lade huden suge det i. Bruge denne behandling dagligt at fremme endnu hudfarve og reducere størrelsen af arvæv.

Operationsar

Den helbredende proces af huden efter kirurgi involverer den naturlige dannelse af fibrøst væv, der forårsager ardannelse. Fjernelse af gamle, lysere end huden tone ar via kirurgi stadig efterlader et ar, men med den rette behandling bliver det næsten usynlige når det er helt helet. Behandling af nye ar ved at anvende silikone gel lagen over operationsstedet at reducere væksten af arvæv, hvorved synlighed.

Strækmærker

Behovet for at skjule grimme og pinlige strækmærker gør somre ubærlig for nogle mennesker. Med løbende brug, over-the-counter topiske cremer specielt lavet til arvæv reduktion og kollagen syntese medvirke til at reducere størrelsen og udseendet af strækmærker over tid. Den bedste behandling for strækmærker er laserterapi. Det virker ved at nedbryde arvæv og stimulere kollagen produktionen og elastin reparation. En anden behandling, vokser i popularitet, er endermologie, som indebærer brug af valser og blide suge til at øge omsætning inden for det berørte område. Endermologie, traditionelt brugt til cellulite reduktion, er for nylig blevet bevist effektiv på strækmærker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com