Hånd rehabilitering øvelser

02/18/2011 by admin

Der er mange grunde til at gå gennem rehabilitering af hånden. Du kan have haft kirurgi for en trigger finger, lider af karpaltunnelsyndrom eller er rekonvalescerende fra et slagtilfælde. Disse er et par trængsler, der kræver øvelser for at forbedre hånds styrke og hånd koordinationen. Altid tjekke med din læge, men for at sikre din tilstand ikke vil blive forværret af enhver en øvelse.

Range of Motion

De fleste af os tænker på de store muskler i vores krop når vi tænker på stretching. Faktum er, at selv fingre har brug for et godt stræk at opretholde længde, smidighed og styrke. Hvis du lider af en kronisk tilstand som karpaltunnelsyndrom, vil du arbejde dine fingre og håndled så flittigt som en hækkeløber strækker sin hamstrings.

Start med bare bøje fingrene ind i en kat claw position og derefter glatning dem. Kontrakt muskler når bøje dem og slappe af dem når du åbner. Du kan også placere dine hænder sammen med fingrene i en bøn holdning udvidet. Start med dit indeks fingre og krydser den modsatte side. Dette er en fælles opvarmning for pianister og kan hjælpe dig med at genvinde finger mobilitet. Holde dine håndled fleksible samt at reducere belastningen på dine fingre ved at holde din arm væk fra dig selv og pege fingre ned og derefter trække dem op med den anden hånd. Aldrig strække eller skubbe dig forbi punktet af smerte.

Styrke

Du kan styrke dine hænder gennem enkle gribende øvelser eller åbne øvelser. Klemme en skum bold eller tennisbold samt en øvelse gripper vil forbedre din underarm styrke og give mere styrke til musklerne i din hånd. Du kan også placere en elastik rundt om hånden og åbne dine fingre, som om de var en blomstrende blomst. Elastikken giver modstand for at styrke musklerne bruges oppositely fra gribende.

Fingerfærdighed

Hvis dine fingre ikke er behændig, kan du ikke gendanne komplet brug af din hånd. Du har brug for dine fingre til at udføre tilstrækkelig og uafhængigt af hinanden. Mens strækninger vil hjælpe med fingerfærdighed, kan du også arbejde med ler for at udøve de små muskler i din hånd. Dette er en god øvelse for folk at komme sig efter et slagtilfælde at gendanne hånds styrke og evne.

Der er også kinesiske træningsbolde. Et sæt omfatter to små bolde, hver omkring en til to inches i diameter. Rulle kuglerne i hænderne, således at de bevæger sig i en urets og ikke rører hinanden. Mens du kan muligvis gøre dette med golfbolde, har faktiske kinesiske træningsbolde klokker inde i dem at kime når du bruger dem korrekt. Dette er en fantastisk metode til afslapning for hænder mens opbygning af styrke og smidighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com