Non-invasiv behandling af fibromyalgi

02/10/2011 by admin

Cirka to procent af amerikanske lider af fibromyalgi, en tilstand, der forårsager træthed og ømme ledbånd, led og muskler. Selvom den medicinske samfund deles om det er faktisk en sygdom, har mange stadig forsøgte at behandle fibromylagia med ikke-invasive metoder såsom medicin, fysisk og tale terapi, korrekt ernæring og alternativ behandling som akupunktur.

Definition

Forskere teoretisere, at fibromyalgi er resultatet af hjernen bliver overfølsomme over for smerte. Når hjernen er overfølsomme over for smerte på denne måde, fortolker hjernen smerte for at være mere alvorlige, end det er, eller fortolker smerte, når der er ingen grund til at gøre dette. Årsagen til denne overfølsomhed kan være arvelig, men kan også være ansporet af infektion og fysiske traumer. Fibromyalgi har ikke en række diagnostiske retningslinjer indtil 1990, men disse retningslinjer nu er godkendt af American College of Rheumatology.

Medicin

Både receptpligtig og over-the-counter medicin ofte anvendes til behandling af fibromyalgi. Disse omfatter analgetika (fx, Tylenol), anti-depressiva og Anti-beslaglæggelse medicin. Disse lægemidler har vist sig at reducere smerte og søvnløshed er forbundet med betingelsen. Receptpligtig medicin såsom Lyrica findes specifikt til fibromyalgi, men det er vanskeligt at vurdere deres anvendelighed i forhold til over-the-counter medicin, fordi ingen ved med sikkerhed hvad der forårsager betingelsen og derfor ikke kan virkelig isolere hvad narkotika eller medicin vil være mest effektiv i behandling.

Terapi

Fibromyalgi kan også behandles med fysioterapi og endda rådgivning. Fysioterapi kan reducere smerter ved at strække og arbejder musklerne i kroppen og korrekt justering af kroppen. Rådgivning eller samtaleterapi, kan hjælpe dem, der lider af fibromyalgi til at reducere stress og angst, der kan forårsage muskelspændinger og smerter.

Kost

Kost vil påvirke kroppens funktion og den kemiske balance i hjernen. Dem, der lider af fibromyalgi bør bør spise omhyggeligt og healthfully, indtager den anbefalede daglige tilførsel af vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Navnlig bør personer med fibromyalgi spise fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer (fx fisk) og protein fra magert, rødt kød eller frø. Kostvaner, der omfatter syrer og proteiner er afgørende for ordentlig muskel væv udvikling og reduktion af inflammation og kan derfor mindske smerter.

Alternative behandlinger

Massage og akupunktur er alternative behandlingsformer designet til at genoprette harmoni til kroppen og reducere stress og spændinger. I akupunktur, er spændinger fjernet fra kroppen ved at indsætte nåle i trykpunkter på kroppen--teorien, disse punkter koordinere med andre dele af kroppen, så ved at indsætte nålen i ét område, opnås balance og spændingen er frigivet. Massage stimulerer en terapeut manuelt spændte muskler, afslappende dem. Da muskelspændinger er en primære symptom på fibromyalgi, kan disse behandlinger reducere smerter relateret til det.

Kiropraktik pleje

Hvis kroppen er forkert justeret, kan dette forårsage muskelspændinger og smerter. Kiropraktik justeringer kan hjælpe med at lindre muskler, der overbelastning på grund af dårlige arbejdsstillinger eller dårlig skelet justering. Dem med fibromyalgi kan være mere følsomme over for smerte, at resultaterne fra musklerne arbejder for hårdt fra dårlig tilpasning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com