Sådan køber en Computer baseret ultralydsscanner

02/11/2011 by admin

En ultralyd scanneren bruger lydbølger, der sendes i en høj frekvens der afspejler off struktur af et organ til at skabe et billede. Billeder produceret af en ultralyd maskine kan være to-dimensionelle, tre-dimensionelle eller fire-dimensionelle. Ultralyd bruges til billeddannelse i hjerte, obstetrisk og mange andre diagnostiske områder. De fleste ultralyd scannere bruges til at undersøge organer. Men ultralyd kan også anvendes til terapeutiske formål samt, proces såsom at forbedre cirkulation, til behandling af smerter og stammer, og til at styrke kroppens egne naturlige helbredende

Instruktioner

• Tror om hvad scanneren skal bruges til. Overvej grundlæggende i enhver ultralydsscanner, som de frekvenser, der vil blive brugt, strømkilden, krav, effekt, størrelse og vægt, og batteriets levetid på forhånd. Overveje hvordan scanneren skal anvendes; i terapeutisk øjemed eller billeddiagnostik. Terapeutisk ultralyd bruger mindre intens lydbølger til at skabe billeder; diagnostisk ultralyd bruger meget højere energier til at skabe billeder.

• Bemærk scannerens billedkvalitet. Oprettelsen af et billede fra en lydbølge er gjort i tre trin--lydbølge er produceret, ekkoet er modtaget og ekkoet er fortolket. Derfor er beslutter hvilke tilstande vil blive brugt afhængig af hvad scanneren vil blive brugt til. For billeddiagnostik bestemmes klarheden i billedet af strømmen, frekvens og amplitude og den tid, det kræver for lydsignal tilbage fra enkelt til transduceren. Generelt en lavere frekvens giver dårligere opløsning, men kan nå længere ind i kroppen.

• Træffe afgørelse om et budget. Priser på ultralyd scannere varierer meget fra low-end modeller, der starter ved omkring $5.000, at opad $200.000. At have et budget kan hjælpe med at indsnævre valg, så du kan bestemme, hvad der passer i din prisklasse.

• Bestemme, hvis du ønsker en ny eller anvendte model. Ultralyd-scannere er komplicerede, så når du køber en ny eller brugt ultralydsscanner, det er vigtigt at tage i betragtning vedligeholdelse, reparation og hvad garantien dækker. Nye ultralyd scannere kommer normalt med en 1-år serviceaftalen, men nogle har så meget som en 3 - 5 år serviceaftale, der føjes til prisen. Som med alt andet, en præ-ejede ultralydsscanner kan spare penge, så det er bedst at vælge klogt.Med en pre-ejede ultralydsscanner er der nogle ikke-OEM (ikke-selvstændig udstyr producent) organisationer, der tilbyder serviceaftaler, der kan købes. Så før du accepterer at købe ny eller brugt, det er bedst at gøre sikker på ved du præcis, hvad garanti/serviceaftaler dækker.

• Vælge enten stationære eller mobile model. At vælge, om at købe en bærbar eller stationær ultralyd afhænger i høj grad om, hvordan du vil bruge maskinen og pladsen har du til rådighed. Bærbare kan være gavnligt, hvis du bruger det i flere faciliteter, men dets anvendelse har nogle ulemper. Generelt, kun en transducer kan bruges på én gang, af tastaturet er lille, og da mange af taster på tastaturet tjener flere funktioner det kan afskrække fra brugervenlighed.

• Overveje, hvilken tilstand du ønsker. A-tilstand er den enkleste form af ultralyd. Det bruges til billedbehandling og terapeutiske formål. B-mode er den mest almindeligt anvendte ultralyd og koster omkring $50.000. M-Mode er blevet brugt til at undersøge hjertet. Doppler tilstand er almindeligt anvendt til at påvise defekter i hjertet, forhøjet blodtryk og åreforkalkning. Doppler maskiner koster ca $250.000.

• Kig til leverandører, der leverer uddannelse. Medmindre du er meget fortrolig med aspekter af det udstyr, du vil bruge, er ordentlig uddannelse afgørende. En god leverandør vil tilbyde støtte, en gennemgang af funktioner og uddannelse ved levering. Så vær sikker på og forhøre dig hos leverandøren hvad er inkluderet i købet med hensyn til uddannelse.

Tips & advarsler

  • Look for sælgere, der tilbyder god kundeservice. Tjekke Kundeanmeldelser på producent-specifikke modeller. Spørg om finansiering og leasing muligheder.
  • Vær forsigtig, når de overvejer udstyr sælges "som er." Ultralyd har sin egen ulemper. Dens effektivitet afhænger af dine evner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com