Hjernen stimulere øvelser

07/09/2014 by admin

Hjernen stimulere øvelser

Din hjerne er en storslået tænkning orgel. Den menneskelige hjerne er købedygtig tilpasse løbende baseret på din perception og handlinger. I virkeligheden, selv i alderdommen, kan din hjerne vokse nye neuroner. Mental stimulation forbedrer din kognitive funktion og beskytter din hjerne mod kognitiv tilbagegang, hvilket kan resultere i alders-relaterede hukommelse tab eller motoriske færdigheder. Du kan holde din hjerne sunde og velfungerende ved at indarbejde hjernen stimulere øvelser i din daglige rutine.

Sudoku

Sudoku er et tal spil, ikke et matematisk spil. Spillet er simpelt: placere tallene i firkanter og udfylde alle de tomme pladser i spillet med de korrekte numre ved hjælp af din logik, argumentation og hukommelse færdigheder. Gitteret Sudoku er et 9 af 9 kvadrat, hvor hver række med 9 tal skal omfatte alle cifrene 1 til 9 i vilkårlig rækkefølge, hver kolonne 9 numre skal omfatte alle cifrene 1 til 9 i vilkårlig rækkefølge og hver 3 af 3 underafdeling af pladsen skal omfatte alle cifrene 1 til 9. Ingen numre skal krydse stier med hinanden. Denne kognitive spillet kan spilles af børn og voksne.

Skak

Skak er et strategispil, der har været spillet i mange årtier og nydes af millioner af mennesker verden over, på alle aldre og på alle færdighedsniveau. Denne tænkning spil er en meget effektiv måde til at holde din hjerne i form og sund, da det er bygget på et system med belønning og straf. Du skal gøre bevæger sig med dine brikker til at tage dine modstandere uden at miste dem igen. Opmærksomhed er kritisk i skak og kan lære dig at opretholde opmærksomhed i langsigtede aktiviteter. En manglende opmærksomhed kan straffe dig og din stykker med en potentiel skakmat imod dig.

Scrabble

Scrabble er fantastisk til at få dit sind til at tænke på gode ord med de stykker, du har. Dette spil er også en klassiker som chess og er blevet spillet af millioner over hele verden. Denne hjerne spil forudsætning er hver spiller modtager breve tilfældigt fra en pose. Spilleren skal oprette et ord ud af breve til ham, og hvad der er på bordet. Den større eller bedre ord, jo flere point. Spillere kan bygge videre på deres ordbog og holde deres hjerner tænker ved at spille Scrabble med dig og dine venner.

Krydsord

Krydsord er en sjov måde at stimulere din kognitive tænkning. Disse gåder udfordre dit sprog og hukommelse områder. Krydsord er ideel, da du kan gøre dem dagligt i avisen eller online. Du kan selv hente en magasin fuld af forskellige krydsord fokuseret på forskellige genrer. De også varierer i sværhedsgrad fra let til ekspert, som kan tillade dig at løbende at udfordre dig selv, hvis du finder din aktuelle puslespil for let.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com