Vitaminer for Tinnitus lindring

03/05/2011 by admin

Vitaminer for Tinnitus lindring

Tinnitus er en vedvarende ringen, summende eller brusende for ørerne. Med tinnitus, Latin for "Bjældeklang som en klokke," kan støjniveauet nå så højt som 70 decibel, lyder mere som motor for en støvsuger. Almindelige årsager til betingelsen omfatte skade i hovedet, højt blodtryk, øreinfektioner, aldring og lang tids udsættelse for kraftig ekstern støj. Mens de fleste læger bruger traditionelle behandlingsmetoder, kan kost og vitaminer tilbyde tinnitus lindring.

Vitamin B-12

Vitamin B12 har længe været kendt at isolere og beskytte nerver. En mangel på denne vigtige vitamin kan hæve niveauet af aminosyre, homocystein, der kan føre til nervesystemet forhold, herunder hukommelsestab, svækket reflekser, skader touch og smerte perception, støj-induceret høretab og tinnitus. Ifølge bogen, "Forebyggelse Healing med vitaminer," forskning udført af Tel Aviv University fandt, at 36-47 procent af patienter med kronisk tinnitus lidt fra B12-mangel. Når disse samme patienter indtages 1.000 mikrogram ugentligt vitamin, rapporterede 54 procent forbedringer i deres tilstand. Studiet opdagede også, at langvarig eksponering for støj kan nedbryder B12-vitamin niveauer, at multiplicere risikoen for tinnitus. Fødevarer rige på vitamin B-12 omfatter muslinger, skinke, laks og tun.

Magnesium

Lave niveauer af magnesium, sammen med langvarig udsættelse for høje støjniveauer, kan nedbryder energi butikker i nervecellerne i cochlea, spiral rør der indgår i det indre øre. Dette kan føre til skader på de indre øre celler. Derudover kan magnesiummangel forårsage små arterierne, der fører til indre ører til at snøre, som kan spille en rolle i udviklingen af tinnitus. Alle, især dem, der bor eller arbejder i en støj-fyldte omgivelser, kan drage fordel af en daglig indtagelse af 400 mg magnesium. Brune ris, avocado, spinat, havregryn, bagte kartofler, navy bønner, lima bønner, broccoli, yoghurt og bananer er gode mad kilder.

Vitamin A

Høje koncentrationer af a-vitamin findes i øresneglen. Lave niveauer af vitamin kan bidrage til høretab og tinnitus. Selv om endnu ikke videnskabeligt bevist, kan a-vitamintilskud tilbyde delvis fritagelse for patienter med tinnitus. Fødevarer rige på vitamin A omfatter gulerodsjuice, græskar, søde kartofler, cantaloupe og tun.

Zink

Fordi høje koncentrationer af zink findes i det indre øre, mener nogle læger, at zinkmangel kan bidrage til tinnitus. Dr. George E. Shambaugh Jr. fra Northwestern University Medical School i Illinois bemærkede i "Forebyggelses Healing med vitaminer" at 25 procent af patienter med kroniske, alvorlige tinnitus er zink-mangel. Den anbefalede daglige dosis for zink er 15 mg. Mad kilder omfatter kogt østers, oksekød, lam, æg, fuldkorn, nødder og yoghurt.

Flere vitaminer

Da tinnitus er forbundet med dårlig blodgennemstrømning til ørerne, kan antioxidanter, såsom vitamin C, vitamin E og beta-caroten, være gavnligt. Ikke kun gøre de bidrage til at forhindre skader på cellemembranerne, men de også støtte i at holde arterierne åben og fri for plaque oprustning. Et regime af 400 internationale enheder E-vitamin dagligt, 250 mg c-vitamin to gange om dagen og 50.000 internationale enheder af beta-caroten to gange er dagligt anbefaling til dem, der lider med tinnitus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com