Om diabetisk teststrimler

03/19/2011 by admin

Diabetisk teststrimler er et tyndt stykke plastik, der er designet til at blive indsat i en blodsukkermåler til at bestemme niveauet af glukose i blodet. Et lille udsnit af blod fra en finger pik er faldet på eller trukket ind i teststrimlen så måleren kan læse den. Resultaterne vises i løbet af sekunder på skærmen på måleren.

Identifikation

Diabetisk teststrimler skal svare til typen af måleren eller en skærm, du bruger. Hver producent skaber sin teststrimmel til deres model og gøre skærm. Selv om omkostningerne ved strimler er høj, prisen variere fra én type til en anden. Køb en billig meter, der kræver billigere strimler end de førende mærker er den bedste løsning, når der beskæftiger sig med de store omkostninger, der køber tilstrækkelige mængder af strips til at overvåge dit blodsukker pådrager sig.

Funktion

For 23,6 millioner amerikanere med Diabetes er overvågning blodsukkerniveauer en del af en daglig tidsplan. Det giver mulighed for diabetikere til at bevare kontrollen over diabetes og til at overvåge og justere livsstil valg i svar til glucose niveauer. Teststrimler er en integreret del af overvågningssystemet.

Betydning

At vide hvordan mad og motion indvirkning på deres glukose niveau giver diabetikere med de nødvendige redskaber til at foretage justeringer for at sikre optimal sundhed. Test blodsukkerniveauet inden spise eller udøver og derefter råvarerne bagefter giver værdifuld information om hvordan bestemte fødevarer eller udøvelsen virkning glucose niveauer.

Effekter

Bekostning af teststrimler tilskrives de omfattende forskning og produktion omkostninger, ikke det faktiske anvendte materiale. Dette udgør en særlig interesse for diabetikere, som mange sundhed forsikringer ikke dækker udgifter til teststrimler og de skal betales ud af lommen på forbrugeren. Denne omkostning pr. måned kan være betydelige, især hvis man ikke har god kontrol over deres blodsukkerniveauer. Mange koste $1,00 per strimler eller mere med generisk meter tilbyder strips, der har en nedsat pris af omkring 50 cent. En diabetiker kan være nødvendigt at teste blodsukkeret 3 eller flere gange om dagen og kan nemt bruge 100 eller flere test strips om måneden.

Overvejelser

Billigere meter naturligvis give et billigere alternativ test strip omkostninger, men med denne reduktion i omkostninger kommer en reduktion i funktionerne på måleren. Generisk meter kan arbejde godt for at teste blodsukkeret, men ofte ikke har funktioner såsom en synlig historie for alle afprøvninger i fortiden 7, 14 eller 30 dage og er ikke programmerbar med oplysninger om de betingelser vedrørende test selv som pre eller post måltid test, test efter træning eller om enkelt er under stress.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com