Babyolie & skoldkopper

03/31/2011 by admin

Babyolie & skoldkopper

Mere end 95 procent af ikke-vaccinerede amerikanerne vil kontrakten skoldkopper, før de når voksenalderen. I de fleste tilfælde dette opstår, før en alder af 10, og kan være en smertefuld oplevelse for barnet og en frustrerende for forældrene. Internettet er fuld af websteder og blogs med måder at lindre skoldkopper. En af disse metoder benytter noget du sikkert allerede har omkring huset--babyolie.

Skoldkopper Virus

Chicken pox er en meget smitsom sygdom forårsaget af varicella - zoster virus. Patienter med kylling pox Vis normalt influenza-lignende symptomer, feber og en krop, der dækker udslæt. Udslæt, som normalt viser sig 1-2 dage efter en feber, ondt i halsen eller slet ingen symptomer overhovedet, producerer røde pletter, der danner et pus-fyldt bums. Bumser i sidste ende brast, tørre ud og skorpe. "Livet" af en kylling pock varer kun et par dage, men virussen desværre medfører nye pocks vises hver dag i op til en uge. Denne periode er selvfølgelig meget ubehageligt for skoldkopper patienten, der plejer at være ung, altid ikke kan modstå trangen til at ridse kløende udslæt.

Skrabe skoldkopper

De fleste skoldkopper patienter er konstant reprimande og sagde "Ikke bunden!" Et barn kan dog ikke forstå konsekvenserne af skrabe en kylling pox udslæt. Skrabe skoldkopper kan ikke bare rive huden og forårsage grimme ardannelse, men det kan også åbne huden til yderligere smitte. Åbne sår forårsaget af skrabe kan lade bakterier ind i huden, der fester og inficere. Hvis et bestemt område af huden bliver rød, varm og opsvulmet, bør en læge meddeles.

Babyolie: Kløe middel

Naturligvis, skrabe chicken pox er en no-no. Heldigvis, er der flere at-home retsmidler, der kan lindre kløe forårsaget af skoldkopper.

Babyolie har længe været kendt for sin beroligende virkning på huden. Og på grund af dens milde sammensætning, det er blide nok til at blive brugt på spædbørn (deraf navnet). Babyolie, sammen med majsstivelse, kan være en fantastisk måde til behandling af lokaliseret kløe eller svære pletter af udslæt. Ved blanding af babyolie og majsstivelse i en pastaform, kan du "male" en beroligende maske direkte på huden.

Babyolie i bade

Bad er en fantastisk måde at lindre kløende hud i løbet af en kylling pox udbrud. Tilføje en smule af babyolie i vandet kan hjælpe neutralisere og lindre kløe. Andre tilsætningsstoffer, bad kunne være havregryn, kendt for sin beroligende egenskaber, mælk af magnesia, eller endda cheerios malet til et pulver. Efter iblødsætning i badekarret, babyolie kan bruges igen på huden, enten alene eller kombineret med majsstivelse.

At undgå det helt

Forudgående generationer lidt gennem skoldkopper uden meget valg, men skoldkopper vacciner nu gøre virus en forældet problem for nogle. Spørg din læge om en Skoldkopper vaccine til dine børn, og undgå kløe, ridse og råber de små røde prikker uundgåeligt bringe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com