Hvordan påvirker sukker din puls?

09/29/2011 by admin

Hvordan påvirker sukker din puls?

Din krop bruger de fødevarer, du spiser som brændstof. Denne mad er omdannet til brændstof i form af glukose, som er en form for sukker.

Mens sukker giver dig energi, kan højt blodsukkerniveauer ledsaget med højt kolesteroltal føre til hjertesygdomme. Overskydende sukker lagres i kroppen bliver til fedt og overvægt, der negativt påvirker kroppens evne til at behandle brændstof korrekt. Dette problem påvirker dine kardiale og pulmonale system.

Effekter

Blodsukker påvirker hjertet når niveauerne er på ekstremer, enten meget høj eller meget lav. Et højere niveau af blodsukker rejser blodtryk og puls. Dette fører til hjertesygdomme. Hvis du har lavt blodsukkerniveauer du vil opleve en hurtig hjerterytme og en døsig, irritabel svag følelse. Hormonelle ubalancer, træthed, depression, panikanfald og hallucinationer er resultaterne af uregelmæssig blod sukker niveauer.Hos spædbørn, kan lavt blodsukkerniveauer forårsage en unormal hjerterytme

Glykæmisk Disregulation

Hypoglykæmi (lavt blodsukker) og hyperglykæmi (højt blodsukker) er de to ekstreme forhold af glucose niveauer i vores krop. Moderne, stillesiddende livsstil og forbrug af fiber-mangelfuld fødevarer føre til en hypoglykæmiske tilstand. Din bugspytkirtel reagerer forbruget af raffinerede fødevarer. Resultatet kan være en overskydende produktion af insulin, som kan forårsage dit blodsukker niveau at falde hurtigt. Dette kan føre til hjerneskade, depression eller bare en følelse af at være utilpas, sammen med ændringer i hjertefrekvensen.

Forebyggelse/løsning

Yogapraksis pranayam, der indebærer systematisk udøvelsen af respiration, kan normalisere blodsukkeret og forbedrer blodcirkulationen, ifølge KnowYoga.org. Kanel også aids i at stabilisere blodsukker, sænke fastende serum glukose, fedtstoffer i blodet og total kolesterol hos patienter med type-2 diabetes, ifølge FoodProcessing.com. Kanel reducerer postprandial blodsukker og gastrisk problemer.

Generelt kan du ændre din kost til at overvinde blodsukker relaterede problemer. Eliminere eller reducere fødevarer med højt sukker og salt indhold. Spise en række frugter og grøntsager. Styre dine kalorier og tjener størrelser.

Overvejelser

Der er visse fysiologiske og psykologiske faktorer ansvarlig for hjertet fungerer korrekt. Sukker, eller glucose, er en af disse faktorer. Din krop producerer glukose ikke kun fra kosten sukker men fra kulhydrater. Dette er kilden til din krop energi. Sukker i en afbalanceret kost udgør ikke nogen trussel mod hjertet. I sit fravær bliver kroppen hypoglykæmiske. Du kan ikke overleve meget lang med et blodsukker, der er for lavt.

Identifikation

Hvis blodsukkeret forordning er et problem for dig, skal du kontrollere dit blodsukker med en blodsukkermåler tidligt om morgenen. Motion for at hjælpe med at kontrollere dit blodsukker, blodtryk og kolesterol, sænke din risiko for hjerte-kar-sygdom.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com