Hvordan til at springe over en periode for bryllupsrejse

06/28/2010 by admin

Hvordan til at springe over en periode for bryllupsrejse

Hvis du bare bliver gift og går på en bryllupsrejse, er med fokus på sjov en topprioritet. Bryllupsrejsende ønsker tingene at køre gnidningsløst, selv om der altid findes betingelser eller overraskelser ud af din kontrol. Der er noget du kan styre - når din periode ankommer. Hvis du menstruation omkring din bryllupsrejse, måder du kan springe din menstruation, så du ikke behøver at bekymre dig om det på din bryllupsrejse. Menstruation symptomer kan stadig findes, men et besøg i lægens kontor kan være løsningen til at manipulere ankomsten af din menstruation.

Instruktioner

• Planlægge, så du har tilstrækkelig tid til at stoppe din menstruation. Metoder til at stoppe dig periode skal være startet, før det er faktisk skyldige. Afhængigt af hvilken metode du bruger, skal du mindst en uge til at planlægge, før du forventer din menstruation.

• Sørg for at være på p-piller op til to måneder før din bryllupsrejse, så du har en blødning før perioden du ønsker at springe, og din krop har tilstrækkelig tid til at vænne sig til p-piller.

• Tage de aktive p-piller i løbet af den periode, du vil forskyde. P-piller har aktive piller og inaktive piller. De aktive piller er taget på de dage arbejder op til din blødning, og de inaktive piller er normalt taget under menstruation.

• Springe syv inaktive pillerne og åbne en ny pakke med p-piller. Begynde at tage de aktive piller fra denne nye pakke piller dagligt hele din bryllupsrejse. Så længe du tager en aktiv pille om dagen, vil du ikke få din menstruation.

• Stopper med at tage p-piller, når du er tilbage hjem at få din menstruation.

Tips & advarsler

  • En vaginal ring eller prævention patch kan også hjælpe dig springe din menstruation. I stedet for at fjerne dem for at få din menstruation, ville du bare fortsætte, iført dem, så din menstruation ikke forekomme. Fjerne programrettelsen eller ring for en uge, når du er klar til at få din menstruation.
  • En anden måde at forsinke din menstruation er at starte en gestagen kun regime mindst en uge før den periode du ønsker at springe. Tage tre progestin tabletter dagligt for at sikre du får de høje doser, der er nødvendige for at springe din kommende periode. Fortsætte med at tage de gestagen kun tabletter i hele din bryllupsrejse. Stoppe én gang du er derhjemme til at have din Periodestart inden for 48 timer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com