Hvordan man kan afgøre, om hofte udskiftning kirurgi er rigtige for dig

06/30/2010 by admin

Hvordan man kan afgøre, om hofte udskiftning kirurgi er rigtige for dig

Når smerte og immobilisering blive alvorlige og truer vores livsform, er det tid til at finde ud af, hvilke muligheder der er tilgængelige. Du skal bruge oplysninger til at afgøre, om hofteudskiftning kirurgi er rigtige for dig.

Instruktioner

• Tal med din læge. Han eller hun vil være i stand til at give dig deres ærlige mening om dine smerter er at få i vejen for din daglige aktiviteter nok at det opvejer risiciene. Han eller hun vil også vurdere, om smerten er uden for spektret af kontrol med arthritis smerte medicin.

• Afgøre, om operation er overdreven for dig. Kirurgi kan være en mulighed, hvis du oplever alvorlige tab af bevægelse og funktion, eller smerten er så dårlige, at du ikke kan stå det, selv med brug af receptpligtig smertestillende medicin og gå aids.

• Har røntgenbilleder af din hofte, taget. Dette vil afgøre, om du har gigt, der er avanceret og bestemme graden af andre problemer, og om hofteudskiftning kirurgi vil rette disse problemer tilstrækkeligt.

• Spørg dig selv og din læge spørgsmål at afgøre, om du kan tåle operation og anæstesi. Er du generelt i godt helbred? Er du en høj risiko for infektion? Har du en kronisk sygdom eller svær muskelsvaghed?

• Sikre hoften vil vare. Hvis du er overvægtige eller har et fysisk anstrengende arbejde, din krop kan muligvis ikke understøtte din falsk hofte, og kirurgi og risiko vil have været spild af tid, penge og smerte. Læger foretrækker at vente en patient er tættere til pensionering og på en normal vægt før man anbefaler hoftealloplastik.

Tips & advarsler

  • Mindre invasiv kirurgi, såsom osteomtomy, en minimalt invasiv kirurgi, kan være et bedre alternativ med en mindre tilbagebetalingsperioden.
  • Søge en læge tilsyn, hvis du har taget non-steroide anti-inflammatoriske stoffer som Ibuprofen på en regelmæssig basis for smerter og betændelse.
  • Du vil ikke kunne genoptage normale daglige aktiviteter for otte uger til et år efter operationen. Sørg for at du kan arrangere dit liv for at imødekomme dette.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com