Sådan Treat KOL symptomer

12/04/2011 by admin

Sådan Treat KOL symptomer

KOL eller kronisk obstruktiv lungesygdom, er en form for lungesygdom, der kan påvirke din evne til at ånde. To forhold er ofte forbundet med KOL: emfysem og kronisk bronkitis. Mens rygning er en almindelig årsag til denne lungesygdom, kan andre faktorer som udsættelse for passiv rygning og gasser også øge risikoen for udvikling af KOL. Der er ingen kur mod denne tilstand, men du kan behandle symptomerne og forbedrer vejrtrækning.

Instruktioner

• Tage medicin som anvist af din læge. Forvent din læge til at ordinere et stof eller en kombination af medicin til behandling af symptomer på KOL. Fælles medicin omfatter recept inhalatorer, steroider og antibiotika til at behandle eventuelle underliggende infektion.

• Undgå røg og røgfyldte værelser. Udsættelse for røg komplicerer symptomer på KOL. Rygestop, Spørg venner og familie til at stoppe med at ryge i din tilstedeværelse og undgå steder udsat for røg som barer eller klubber.

• Reducere slim. Tyk slim i halsen gør det vanskeligt at trække vejret når der beskæftiger sig med kronisk obstruktiv pulmonal lidelse. Holde luftvejene fri for Slim ved hjælp af en luftfugter for at holde luften i dit hjem fugtig og ved at drikke masser af væske.

• Deltage i fysisk aktivitet. Manglende motion sænker din energi og udholdenhed. Forbedre styrken af din respiratoriske muskler ved at engagere sig i aktiviteter såsom vandreture eller lys aerobic. Start langsomt og gradvist opbygge udholdenhed.

• Kontrol halsbrand og opstød sygdom. Tilbage strømmen af maven syre i din hals forværrer KOL. Medicin for at reducere overskydende mavesyre, og tage andre foranstaltninger såsom spise mindre måltider, at tabe sig og undgå udløser fødevarer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com