Hvad er bentonit ler godt For?

11/29/2011 by admin

Hvad er bentonit ler godt For?

Bentonit ler er den generelle, kommercielle navn bruges til at beskrive en bestemt type af naturligt forekommende ler, der har været anvendt medicinsk - internt og eksternt--siden oldtiden. Mange moderne sundhedseksperter og praktikere anbefaler brugen af bentonit ler til en række lidelser, lige fra fordøjelsesproblemer forgiftning til behandling af hudinfektioner.

Definition

Bentonit ler får sit navn fra en bestemt naturligt forekommende ler fundet i nærheden af Fort Benton, Wyo., selvom leret er til stede i forskellige mængder rundt om i verden. Alle bentonit ler indeholder den mineralske montmorillonite, som er det stof, der menes at være ansvarlig for de gavnlige virkninger af mest medicinsk brugt ler.

Historie af brug

Bentonit clay har spillet en stor rolle i de medicinske behandlinger af indfødte kulturer verden over siden den tidligste historie. Den gamle Mesopotamians bruges bentonit ler som en hud rensnings; de gamle egyptere brugte det som en antiseptisk. Stammer overalt i Australien, Afrika og Sydamerika har traditionelt bruges bentonit ler til at beskytte mod forgiftning og som interne afgiftende agent.

Fordøjelsessystemet fordele

Bentonit ler, taget internt, menes at rense tyktarmen effektivt, for at fjerne giftige stoffer fra fordøjelsessystemet og for at fremme væksten af sunde bakterier i små og store tarmene. Det er også menes at reducere en persons fysiske reaktion på allergifremkaldende fødevarer. Det er også bruges til at afgifte og fremme leverfunktion.

Hud fordele

Bentonit ler er almindeligt anvendt eksternt i mudder bade, ansigts masker, forskellige hud applikationer og er troede at fremme klar hud. Bentonit ler har været anvendt med succes som en behandling for en række hudinfektioner og arrestere spredning af visse former for hudsygdomme.

Andre medicinske anvendelser

Bentonit ler har været brugt i århundreder som en yderst vellykket modgift mod forgiftning, især for forgiftning, der involverer stoffer, såsom bly eller arsen. Ler er også brugt i behandling af tilfælde af candida og som en calciumtilskud til gravide kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com