Naturlægemidler kosttilskud bruges til at sænke kolesterol

12/31/2011 by admin

Højt kolesteroltal kan føre til flere mere alvorlige sundhedsmæssige lidelser. Åreforkalkning, højt blodtryk og øget risiko for hjerteanfald er blot et par. Holde dit kolesteroltal kan ikke være så svært, som du tror. Der er flere naturlægemidler, der er effektive og eventuelt ved hånden.

Hvidløg

Hvidløg kan være ganske effektiv til at sænke kolesterol. Hvidløg har evnen til at sænke niveauet af disse, som hovedsagelig det dårlige kolesterol, og øge HDLs eller gode kolesterol. Hvidløg kan også forhindre arteriel plaque bygger op og kan sænke triglycerider. Mayo Clinic anbefaler 600-1200 mg per dag træffes. De advarer også, at hvidløg kan forårsage kvalme, dårlig ånde og oppustethed som bivirkninger.

Artiskok blad

Artiskok blad har kolesterolsænkende egenskaber. Artiskok blad fungerer ved at begrænse syntesen af kolesterol i kroppen. Dybest set, det fremskynder produktionen af galde fra leveren. Det øger også strømningshastigheden af galde fra galdeblæren så kolesterol er fjernet fra kroppen meget hurtigere. Mayo Clinic anbefaler mellem 1800 til 1920 milligram af artiskok træffes pr. dag at hjælp lavere kolesterol. Det advarer også om milde bivirkninger såsom gas eller eventuelle allergiske reaktioner.

Ingefær

Hvis du kan lide smagen af ingefær, vil du blive glad for at høre, at det også har kolesterol-sænkende evner. Ingefær virker særligt godt med serum og hepatiske kolesterolindholdet i blodet. Det forhindrer optagelsen af kolesterol i kroppen ved at stimulere strømmen af galde syrer. De mest anbefalede måder at tage ingefær er ved hjælp af ingefær krydderi i madlavning. Drikke ingefær te er også effektiv.

Cayenne peber

Peber er ikke kun en god måde til at give smag din mad, det er også en meget sund urt til at spise. Cayennepeber hjælper med at sænke blodtrykket og øger cirkulationen af blod gennem kroppen. Med hensyn til kolesterol hjælper peber kroppen proces fedt i et meget hurtigere tempo. Peber processer fedt før det kan blive absorberet i kroppen og hjælper det blive udskilles via afføring. Cayenne peber er effektive til vægttab så godt som i sænke kolesterol.

Grøn te

Grøn te er nyttigt i at holde kolesterol lav ved at øge udskillelsen af lipider. Det også forhindrer blodkar konstriktion og nedsætter blodsukkeret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com