Hvordan man kan finde en god læge, intern medicin

07/11/2010 by admin

Intern medicin koncentrerer sig om at behandle og forebygge sygdom inden for voksne. Læger, der praksis intern medicin også give primære sundhedstjeneste til voksne, tilbyder dem årlige fysiske eksamener, diagnosticering af en sygdom og behandling af det og henvise patienten til en specialist, hvis nødvendigt. En intern medicin læge kan trænes i generel pleje, eller beslutter at forfølge en specialitet efter hendes opholdstilladelse i subspecialties såsom endokrinologi eller kardiologi.

Instruktioner

• Kontrollere kvalifikationer af intern medicin læge du er interesseret i. Lægen bør være "bord certificeret," hvilket betyder, at de skal være veluddannet i enten generel intern medicin eller hans subspecialties.

• Forskning læge af dine valg gennem staten licensing bestyrelser. Hver stat har en database med værdifulde oplysninger om din læge, såsom karriere historie, verifikation af praktiserende licens, disciplinære foranstaltninger eller uredelighed dragter, der har indgivet mod lægen.

• Check med din sygesikring for en liste over nærliggende læger, der praktiserer slags medicin, du har brug for. For at spare kan penge, at vælge en læge i netværket af sundhedssektoren være ideel.

• Spørge rundt. Tale med venner eller familie om deres behandlere og lytte til feedback. Hvis du er ny til et område, bede naboer om læger de bruger og der anbefales. Spørge andre læger, som ob-gyn eller børnelæge, hvis de har nogen intern medicin kolleger de kan anbefale.

• Brug en for-profit læge locator organisation til at matche dig med en kvalificeret læge. American Medical Association giver en oplysende Register på tusindvis af læger i USA.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com