Kognitive udvikling spil for spædbørn

10/13/2011 by admin

Kognitive udvikling refererer til måde din baby tal ud i verden. Babyer altid læring og absorbere ny information. Lege med dit spædbarn er en fantastisk måde at støtte hans kognitive udvikling. Den bedste tid til at spille spil med dit spædbarn er når hun er glad og alarm. Stoppe med at spille når han begynder at miste interessen og hans opmærksomhed vandrer.

Spil

De fleste Kognitiv udvikling spil for spædbørn er let at spille og tager ikke meget planlægning. Spille peek-a-boo med dit spædbarn. Dække dit ansigt med dine hænder og spørger "Hvor er mor (eller far)?" og afdække dit ansigt og siger "peek-a-boo!" Du kan også kort dække dit barns ansigt med en skjorte eller vask klud og spørge, hvor hun er? Ved at spille peek-a-boo begynder din baby at lære om objekt permanens, idéen om, at ting er der stadig selv når hun ikke kan se dem. Et andet spil at tilskynde objekt permanens er at vise dit spædbarn legetøj og derefter skjule det kort under et tæppe og afsløre det til hende. Du kan også skjule en toy bag din ryg og derefter vise det til din baby.

Rasler og andet legetøj, der gør støj er også god til spil med baby. Vis dit spædbarn, en rangle eller andre noisemaker og derefter ryste det foran ham. Flytte det langsomt foran hans ansigt mens din ryste det, lade blikket følge den. Derefter flytte det væk og ryste det igen. Ser han for det? Du kan også give din baby en rangle til at ryste sig selv eller udfylde en vandflaske med bønner eller ris og lim låget på. Vis dit spædbarn sådan ryster det og rul det. Som børn lære at lave lyde ved at spille lærer de om årsag og virkning. En anden måde at fremme læring om lyde og årsag og virkning er at give dit spædbarn, nogle gryder og pander og en træ eller plastik skeer til at spille med. Vise ham hvordan du rammer Potter at gøre og støj og lad ham eksperimentere med hvordan man laver lyde med dem. Sige ord for den lyd, han gør, ligesom "Bang, bang" eller "Tap, tap."

Dropper ting er et andet spil at spille med din baby. Langsomt slip legetøj foran din baby. Gør hun se det drop? Efter hun har set du slippe ting, kan du give hendes legetøj til drop eller vedhæfte et par legetøj til hendes barnestol med korte strings eller plast forbinder ringe, så hun kan øve slippe ting og trække dem op til slip igen.

Andre fantastiske aktiviteter til at stimulere spædbarnet kognitive udvikling sang sange og siger børnerim. Babyer elsker at klappe sammen med "Pat-en-kage" og lytte som du synger "Hjulene på bussen" til dem. Læsning er en anden stor aktivitet for kognitive udvikling. Sæt afsat tid hver dag til at læse for dit spædbarn. Vælg bøger med rytmiske, sang med rimende tekst og farvestrålende billeder. Peg på billederne som du læse og snakke om hvad du ser.

Fortsætte med at spille med og tale til din baby og du vil blive overrasket på hvor hurtigt begynder han at lære om sin verden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com