Ideer til en Corporate Fitness udfordring

10/14/2011 by admin

Ideer til en Corporate Fitness udfordring

Effektiv corporate wellness programmer kan returnere $3 for hver dollar brugt, Ifølge Centers for Disease Control. Da et flertal af sundhedsspørgsmål--som rygning og hjertesygdomme--kan være knyttet til en medarbejders livsstil, hjælpe arbejdspladsen programmer, at forbedrer arbejdstagernes livskvalitet også virksomhedens bundlinje. Motivere arbejdstagere til at gå til en løbetur, ramte gym og snack-en smule mere bevidst med corporate fitness udfordringer.

Give slip på Stress

Fremme generelle stress-release vaner ved at uddanne medarbejderne og tilbyde incitamenter. For eksempel tilbyde en afdeling om gratis sund frokost i slutningen af ugen, hvis alle gruppemedlemmer tage mindst en halv time frokostpause for de første fire dage. Eller belønne medarbejdere med point for at få syv til otte timers søvn hver nat. Tillad ansatte at indløse point for præmier eller incitamenter, såsom træningsudstyr eller ekstra tid ud.

Komme i gang

Oprette hold af rollatorer, vandrere, joggere og cyklister til at konkurrere mod hinanden og forbedre den generelle sundhed. Daglige endorfin Wellness udfordringer tilskynder en seks-ugers udfordring, der logger point eller minutters motion for hver teammedlem. Oprette andre incitamenter til indirekte fremme motion. For eksempel, at fremme en "cykel til arbejde" eller "walk hallen" uge til at bede medarbejderne til at forlade deres biler i hjemmet, vælge at fjerne parkeringsplads eller gå en tur rundt på kontoret mellem møderne.

Spise ret

Fremme sunde spisevaner med point-baserede programmer. For eksempel belønne medarbejdere med et point for hver servering af frugter eller grøntsager de spiser. Derudover award point for hver dag at en medarbejder undgår junkfood eller forbruger færre kalorier. Tilbyde et incitament for de fleste vægt eller legeme oppustet procentdel mistet over en to-måneders periode. Par denne udfordring med andre office-dækkende træning udfordringer og se transformationen udfolde.

Afslut det

Støtte anti-rygning planer at hjælpe medarbejderne med at stoppe med at ryge. Tilbyde belønninger, såsom gavekort, for de medarbejdere, der forpligter sig til at stoppe med at ryge, eller betale for nikotinplastre. Vær sikker på at bygge i nogle ansvarlighed og opmuntring undervejs, som starter en gruppe af kolleger, der er enige om at stoppe tobaksrygning. Tilbyde alternativer til at ryge pauser, såsom gratis kaffe eller sunde snacks, eller skabe udendørs vandrestier, der kan bruges i pauserne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com