De bedste urter anvendes til alkohol afhængighed

10/21/2011 by admin

De bedste urter anvendes til alkohol afhængighed

Kronisk alkoholmisbrug vil mindske den alkoholiske appetit og forhindre, at deres krop absorbere essentielle næringsstoffer. Dette kan forårsage et vitamin og mineral mangel, der kan vendes ved hjælp af naturlægemidler kosttilskud. Derudover er der en række urter, der anvendes som en lever tonic, hjælper med at afgifte leveren fra de negative virkninger af alkoholmisbrug. Andre kosttilskud kan støtte i at reducere den stress i forbindelse med denne type af kemisk afhængighed.

Marietidsel

Marietidsel er anbefalet af læger og naturlæger som en lever tonic. Undersøgelser viser, at en antioxidant i mælk tidsel silymarin har regenererende effekter, da det stimulerer væksten af nye leverceller. Uddrag af marietidsel forhindrer skadelige stoffer fra indtastning leverceller og hjælper med at fjerne disse toksiner fra cellerne. Det er blevet rapporteret, at denne urtekosttilskud regenererer sårede leverceller.

Kudzu

Kudzu blev indført til USA af Japan på 1876 Centennial Expo i Philadelphia. Et medlem af familien ært, Kudzu har vist sig effektive til at reducere mængden af alkohol, der indtages af testpersoner og har ingen kendte bivirkninger. Nogle undersøgelser viser, at kudzu bidrager til sund leverfunktion ved at forbedre sin toksin kæmper funktion. Traditionelt kinesisk herb eksperter anbefaler tre til fem gram af kudzu rod pr. dag.

Passionflower

Passionflower, en indfødt af sydøstlige Nordamerika, viser sig effektiv i behandling af patienter med angstlidelser. Nogle undersøgelser viser denne supplement at være så effektiv som ordineret syntetiske angst-reducerende medicin. Passionflower har vist positive resultater i behandling af patienterne trækker sig tilbage fra opiater, mener forskere, denne urt også vil støtte i tilbagetrækning fra alkohol.

Mælkebøtte

Mælkebøtte (Taraxacum officinale) er en meget nærende urt, der indeholder vitamin A, C, B-kompleks, og D. ekstra næringsstoffer omfatter kobber, jern, mangan, kalium og zink. Almindeligt brugt som en behandling af sorter med leveren og galdeblæren problemer, inducerer mælkebøtte leverens strømmen af galde, gør det en effektiv leveren sæbe. Mælkebøtte er blevet brugt i årevis til behandling af skrumpelever.

Ginseng

Ginseng (Panax) er en rod, der historisk set har lettet tilbagetrækning fra kokain. Undersøgelser viser, at denne urt kan støtte i sundheden for en patient med alkohol-induceret leverdysfunktion. Der er tre typer af ginseng: Sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus), amerikansk ginseng (Panax quinquefolius) og asiatiske ginseng (panax ginseng) der er ikke en ægte ginseng. Undersøgelser viser amerikanske og asiatiske ginseng at være en effektiv lever tonic, men ikke Sibirisk ginseng.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com