Psoriasisartrit som en Acne Kur

07/04/2010 by admin

Psoriasisartrit er en acne medicin designet til at trænge ind i porerne, healing acne, at du har i øjeblikket og arbejder for at dræbe eventuelle bakterier til stede i porerne, der kunne forårsage nye acne. Psoriasisartrit er en aktuel salve, der er anvendt til ansigt efter vask. Psoriasisartrit er en receptpligtig medicin, så du skal se din læge for en recept. Du skal følge din læge rådgive om, hvordan ofte at anvende Differin gel, hvornår at anvende og andre specifikke dosering instruktioner.

Behandling

Proces til behandling af acne med Differin gel kan tage op til tre måneder. Når du først begynder at bruge Differin, kan din acne faktisk blive værre, før det bliver bedre. Dette kan være foruroligende, men det betyder ikke at medicinen ikke er i orden. Fortsætte med at bruge Differin som anvist i mindst tre måneder inden der træffes afgørelse om dens fortsatte brug, som det tager fra otte til tolv uger for at se den fulde effekt af medicinen. Bivirkninger og udseendet af acne kan være på værst for første par dage af behandling med Differin, men hvis du holde sig med medicin og bruge det som anvist, det kan have store resultater.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger fra Differin brug er sjældne. Almindelige bivirkninger omfatter tør hud, rød hud og revner og peeling hud. Psoriasisartrit kan også forårsage øget følsomhed over for sollys, så du skal øge din solcreme brug og undgå solarier og andre enheder, der kan forårsage din hud til at brænde.

Hvorfor det virker

Dermatologer mener, at acne er forårsaget af hudceller kaste til hurtigt, som træsko porer og forårsager pletter. Psoriasisartrit værker til at bremse processen med at udgyde hudceller og at unclog porer, hvilket reducerer forekomsten af acne i øjeblikket foreliggende og blokerer udviklingen af nye acne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com