Hvordan at vælge proteinholdige korn

10/22/2011 by admin

Kød er ikke den eneste, eller selv bedste, måde for at spise proteinet du har brug for hver dag. Det kan have en masse protein; men du også spiser fedt og kolesterol, der leveres sammen med dette protein. Læs videre for at lære om tre protein-rige fødevarer, der har langt mindre fedt og ingen kolesterol.

Instruktioner

• Prøv quinoa (udtales "keen-wa"), en nylig "genopdagede" fødevarer, der har været dyrket i mindst 5.000 år i Andesbjergene i Sydamerika. De fleste betragter quinoa til at være et korn, fordi det bruges som det er én; men quinoa planten har høj, grønne stængler med brede blade, der vokser fem til seks fod høje. De frø, den producerer er hvad du køber i butikken og kog i 10 til 15 minutter efter, du har grundigt skylles af sin bitre belægning (kaldet saponin). Quinoa har mere protein og mindre kulhydrat end hvede, rug, ris eller havre. Det også en god kilde til magnesium og riboflavin, som kaldes også Vitamin B2, som begge vil hjælpe dig hvis du er tilbøjelige til at migræne.

• Prøv hirse en korn korn græsset vokset og spist på tværs af Asien og Afrika. Oldtidens Egypten brugte hirse for at gøre brød. Hirse var en korte mad til kinesisk før ris. Hirse er en hele korn, der kan lave mad så hurtigt som hvide ris i omkring 20 til 25 minutter. Det ligner og har en lignende konsistens til couscous, når det er kogt. Det er anset for at være den mest fordøjelige korn og indeholder ikke nogen gluten. Hirse måltid kan bruges til at lave desserter, brød, kager og cookies. Selv er det kedelig. Det kan tage på uanset smag, du tilføjer.

• Prøv amaranth--tan eller lys brun frø med en lang historie i Mexico. Du kan koge frø til 20 minutter at lave et korn. Eller du kan pop det som du ville popcorn. Når poppet, har det en nøddeagtig, ristet smag. Du kan blande det med hele hvedemel (en del amaranth med tre dele hvede) for at gøre en komplet protein brød. Fordi amaranth har meget lidt gluten, det er bedst at blande det med et andet korn at gøre brød. Amaranth har en af de højeste fiber indholdet af kornene højt proteinindhold.

Tips & advarsler

  • Være kreativ. Prøve nye opskrifter eller integrere disse fødevarer i opskrifter du gør allerede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com