Hvordan produceres kinin?

07/18/2011 by admin

Hvordan produceres kinin?

Et naturligt stof med medicinske kvaliteter, kinin stammer fra bark af Cinchona træer, der vokser langs ækvator fra Colombia til Bolivia. Ifølge legenden, var træerne opkaldt efter grevinde af Chinchon, som i 1638 var efter sigende helbredt for malaria efter brug af barken.

Høst

Cinchona træstammer er slået indtil barken begynder at adskille fra træet. Næsten halvdelen af Cinchona bark høstede går til fødevareindustrien anvendes som kinin vand, tonic vand og som en bitter fødevaretilsætningsstof. De resterende bark bruges til at producere prescription drug quinidin.

Afkog

Processen med afkog kan bruges til at udtrække kinin fra Cinchona bark. Barken er mosede og kogt, og dens resulterende væske bruges til at behandle forskellige forhold fra malaria til dyspepsi til anæmi.

Tinktur

Kinin kan også udvindes fra Cinchona bark ved at oprette en tinktur. Barken er sat i en container med en fortærbare alkohol, såsom vodka, og lov til at sidde i flere uger.

Fun Fact

Hvis du nogensinde har haft en gin og tonic, så er du fortrolig med den bitre smag af kinin. Selvom kinin i store doser kan være giftige, er der ingen bekymring for at blive forgiftet af kinin i din tonic vand. Det indeholder en lille mængde af faktiske kinin at gin ville forgifte du længe før du kunne forbruge nok kinin for at forårsage uønskede virkninger.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com