Sinus arytmi hos børn

07/30/2011 by admin

En arytmi, også benævnt dysrytmier, er en uregelmæssig hjerterytme, der kan forekomme på alle alderstrin. Hos børn, symptomerne kan ikke præsentere sig selv og tilstanden er diagnosticeret på en rutinemæssig fysisk undersøgelse. Sinus arytmi hos børn er en type af arytmi og anses ikke alvorlige, men andre arytmi betingelser er. Et barn bør undersøges, hvis nogen symptomer på en arytmi synes at udelukke andre problemer.

Identifikation

Sinus arytmi hos børn er, når hjertet har en unormal rytme eller hjertet slå, mens barnet vejrtrækning. Mens sinus arytmi betragtes som normalt hos børn, er det ikke hos voksne. Hjertet vil fremskynde mens barnet inhalerer og sinker når exhaling. Under diagnose, et barn vil blive testet for andre arytmi problemer, der er symptomer på et mere alvorligt problem og manglen blodgennemstrømning er skadelig for andre dele af kroppen.

Symptomer

Det vigtigste symptom for et barn med sinus arytmi er en hurtig hjertebanken, når barnet indånder. Denne tilstand kan forårsage en svimmel eller svimmel fornemmelse. Åndenød, en bleg hud tone, og lavt blodtryk kan også forekomme i barnet. Nogle børn vil opleve smerter i brystet eller har overskydende sveden fra betingelsen.

Årsag

Sinus arytmi er en midlertidig arytmi, der opstår i et barn, der er under en stressende tilstand, der omfatter motion. Der er flere årsager til en arytmi. En arytmi opstår når sammentrækninger i hjertet ikke tillader den nederste kamre til at fylde med nok blod, fordi hjertet er at pumpe alt for hurtigt. En anden årsag er hjertet ikke pumpe hurtigt nok, eller er uregelmæssig, så den korrekte mængde blod ikke pumpes ud.

Diagnose

Da symptomerne på sinus arytmi ligner dem af mere alvorlige tilstande, er det bedst at kontakte en læge for undersøgelse og diagnosticering af problemet. Et barn, der har en eller flere symptomer på sinus arytmi vil undergå en EKG-test for at overvåge elektriske aktivitet ændringer i hjertet. Denne test skal være udfyldt på et hospital eller en klinik af en uddannet professionel.

Behandling

En sinus arytmi er ofte midlertidige i børn, så behandlingen indebærer at finde årsagen til stress på barnet og erstatte det med livsstilsændringer. Hvis stress opstår i husstanden, er en familie motionsplan for stress reduktion og eventuel familie rådgivning ordineret. Koffein understreger kroppen af børn og bør fjernes fra et barns kost. I nogle tilfælde er en medicin behandling ordineret, men dette varierer med sværhedsgraden af problemet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com