Bedste måde at rydde tilbage Acne

07/20/2010 by admin

Tilbage acne kan være en pinlig og smertefulde problem, især i løbet af sommeren, når ryggen er udsat flere (ligesom på stranden). Acne kan forekomme langt ind i voksenalderen, og selv i midaldrende folk-- og bumser kan dukke op på andre områder end i ansigtet, herunder ryggen. Heldigvis, mange muligheder er til rådighed til at hjælpe med at slippe af bumser og cyster på bagsiden. Fra naturlige helbredelsesmetoder til apotek indstillinger til en læge besøg er der næsten sikker på at være en kur, der virker for dig.

Brusere

Da tilbage acne er svært at komme til, kan at tage hyppige brusere hjælpe rense huden. Dette er især vigtigt, hvis du har træner og sveder meget, eller hvis du bare tilfældigvis blive svedt på grund af vejret. Sved kan producere en overflod af bakterier, som kan forårsage pletter opstår. Bruge en sæbe, der er formuleret for udbrud, og bruge en luffa eller bad pensel til at få alle de svære at nå steder. Skyl godt.

Salicylsyre

Salicylsyre er en over-the-counter medicin, der bruges i mange acne produkter. Det hjælper ved unclogging porerne og udgyde huden af døde celler, der kan hjælpe tiltrække andre bakterier, forårsager mere acne. Salicylsyre bør fordeles på de områder, hvor acne er på ryggen, efter at huden er blevet renset. Den kan anvendes dagligt, endnu en til to gange om dagen.

Retinol

For mere alvorlige tilfælde af tilbage acne, kan retinol opnås gennem en læge ved en recept. Det virker ved bistår kroppen producerer nye hudceller og tørring op acne, der er til stede. Retinol kan tørring for nogle, er så starter med en ansøgning om dagen normalt anbefales.

Benzoylperoxid

Mange OTC produkter indeholder benzoylperoxid ingrediens, som er nyttige til at rydde op igen acne. Finde et produkt, der indeholder omkring 2,5 procent af denne ingrediens, og anvende det til problemområderne efter et brusebad. Lad det tørre helt, før dressing. Benzoylperoxid hjælper ved udtørring og afskalning huden og hjælper med at holde porer bliver tilstoppet, som forårsager acne.

Naturprodukter

Mange hudplejeprodukter kan forværre acne eller forårsage det på grund af kemikalier og ingredienser, der findes i dem. Mens de fleste mennesker ikke anvender meget til deres ryg, kan brug af fugtighedscreme eller garvning lotion være synderen for tilbage acne. Styre uden om at anvende produkter på bagsiden, og vask med en anti-bakteriel sæbe og vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com