Hvordan man laver en vitalfunktioner diagram

08/31/2011 by admin

Hvordan man laver en vitalfunktioner diagram

Læger, EMTs, sygeplejersker, jordemødre og andet uddannet sundhedspersonale skal regelmæssigt tage vitale tegn på klienter og patienter til at holde styr på deres velvære. Se ændringer i vitale tegn er afgørende for at forstå en persons betingelse, reaktioner på forskellige stimuli og generelt til bestemmelse af ordentlig pleje. Primære vitale tegn er måling af blodtryk, hjerte eller puls, temperatur og respirationsfrekvens. Vægt er ofte tilsat, mens højde er hovedsagelig for unge, voksende børn. Kortlægge disse oplysninger ved at oprette en Excel-fil.

Instruktioner

• Åbne Excel. Vælg "Fil." "Ny." Gem filen med et navn som "vitals_template.xls." Hver gang du udskrive og bruge filen til en anden patient, Gem filen med et nyt navn eller kode.

• Klik på det tomme rum mellem kolonne A og linje 1. Dette understreger hele dokumentet. Vælg "Format", "Kolonne," "bredden." I den boks, der åbner for bredde, skrive i 15 eller 20. Hvis kolonnen Skift er for bred, ændre antallet.

• Liste din overskrifter på tværs af den øverste linje, fra venstre mod højre. Skrive en anden header i hver kolonne. Omfatte dato, tid, vægt, Temp, Resp og puls. Brug to kolonner for blodtrykket, én for BP systolisk, den anden for BP diastolisk. Du kan tilføje kolonner for højde, for væskeindtagelse og output, og hvad du anser for nødvendige.

• Klik på "View," "Sidehoved og sidefod." Klik på den linje, der siger "Custom Header." Skriv navnet på diagrammet, og Tilføj eventuelle andre nødvendige oplysninger. Gentag for brugerdefineret sidefod. Du kan se, hvordan det vil alle se ved at klikke på "Print preview." Hvis gitterlinjer er mangler, og du vil have dem til at udskrive på diagrammet, Vælg "Sideopsætning." Vælg "landskabsorientering." Under "Ark," Klik på gitter linier pladsen.

• Gem skabelonfilen og bakke det op. Udskrive en version til at godkende, hvordan det ser ud. Foretage ændringer efter behov.

Tips & advarsler

  • Når du skal bruge skabelonen, gemmes som et nyt navn, kan du indtaste datoer som dem i en fortløbende periode under datokolonnen. For eksempel, hvis du ved du vil være gør runder og tager vitals seks eller otte gange om dagen, Angiv dato seks eller otte gange på den venstre kolonne. Du kan vælge for at forlade et par tomme mellemrum før du tilføjer den næste dato. Så det er helt tomt tillader dig at skrive i hånden i uanset dato og øvrige oplysninger, der er bedst, hvis ikke du efter en fast tidsplan.
  • Forlade en bred kolonne længst til højre i diagrammet til noter.
  • Altid dobbelttjekke at du optage vitals præcist. Når recitere til en anden til at optage, skal du dobbelttjekke angivet de alle oplysninger korrekt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com