Urter til at slappe af blæren & prostata muskel

06/22/2010 by admin

Urter til at slappe af blæren & prostata muskel

Mange lægemidler er til rådighed til behandling af blæren og prostata problemer hos mænd, men nogle af de side påvirker, der ledsager disse lægemidler kan være værre end de faktiske symptomer, du oplever. Som et resultat, henvender mange mænd nu sig til urtemedicin til at slappe af deres blæren og prostata muskel.

Urtemedicin

En bred vifte af urter kan slappe af i blæren og prostata musklen, såsom pygeum africanum ekstrakt, brændenælde, cernilton og Savpalme ekstrakt. De mest almindeligt anvendte er Savpalme ekstrakt på grund af de positive resultater, det har produceret. Alle disse urter kan købes i helsekostforretninger.

Savpalme ekstrakt

Mange århundreder siden blev det opdaget, at Savpalme ekstrakt fremmer DHT eliminering ved at sænke østrogenniveauet. DHT er det hormon, der forårsager prostata inflammation. Når prostata forstørres klemmer det de rør, der bærer urin fra blæren og forårsager urinretention (problemer med prostata), som i første omgang skyldes en ændring i hormonniveauer. Saw palmetto forbyder enhver yderligere ændring i hormonniveauer, så musklen kontrollerende røret begynder at slappe af og giver mulighed for urin flyder naturligt. Når du begynder at tage denne urt, bør resultaterne ses forholdsvis hurtigt.

Bivirkninger af Saw Palmetto

Saw palmetto er en lille palmetræ indfødte til sydøstlige USA. Saw palmetto er tilgængelig i form af flydende ekstrakt, jorden, hele bær, tørrede frugter, tabletter, kapsler eller te. Der er nogle mulige bivirkninger, der kan opstå fra denne urt, som ubehag i maven, ømme bryster, eller falde i seksuel lyst.

Brændenælde

Brændenælde har eksisteret siden middelalderen, opdaget i Europa, og primært blev brugt til at behandle sygdomme relateret til muskler og led. I dag, er det hovedsagelig anvendes til behandling af vandladningsproblemer i de tidlige stadier af en forstørret prostata. Når brændenælde bruges i kombination med Savpalme, er resultaterne imponerende. Det er kendt for at hjælpe med reduktion af urin flow, ufuldstændig tømning af blæren og lindrer den konstante trang til at tisse.

Prostata-reducerende tinktur opskrift

Prøv denne urte opskrift for at gøre en tinktur til slappe af blæren og prostata muskler og også bruge som en daglig vedligeholdelsesprogram. Ingredienserne i disse urter har vist evnen til at hæmme DHT, det hormon, der forårsager prostata inflammation. Disse urter ændrer ikke niveauet af testosteron eller andre hormoner.Kombinere:1/2 ounce hver tinktur af brændenælde rod, sarsaparil rod, wild yam rod, echinacea rod og psissewa eller uva ursi blade.1 oz. tinktur af saw palmetto bær.Retninger: Tage 1/2 dråbe fuld tre gange om dagen.For vedligeholdelse: tage en gang om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com