Urin symptomer efter en UTI

08/30/2011 by admin

Urin symptomer efter en UTI

Hvem har nogensinde haft en urinvejsinfektioner ved, at symptomer forbundet med denne smitsomme sygdomme kan være utrolig smertefuld. Mens urinvejsinfektioner forekommer hyppigere hos kvinder, mænd kan stadig fange dem og de er ikke mindre skadeligt eller farligt for urinvejene sundhed. Men nogle gange mænd og kvinder kan have en urinvejsinfektion og har ingen idé om, hvad de oplever er noget mere end nogle jag af smerte. Hvad er nogle af de urin symptomer, der er fælles for en urinvejsinfektion?

Identifikation

Ifølge Mayo Clinic er en urinvejsinfektion en infektion, der begynder i din urinvejene. Urinvejene består af nyrerne, urinledere, blæren og urinrøret. Selv om disse er alle beskyttet af huden, disse vigtige organer og dele af kroppen kan blive lige så let smittet som ører, øjne eller næse. Hvis du føler dig skarpe smerter i denne del af kroppen, skal du identificere umiddelbart som en mulig infektion i urinvejene og ringe til en læge. Fordi det er en infektion, er behandling af urinvejsinfektion symptomer så nemt som at tage antibiotika. Men der er også måder at reducere dine chancer for at få en urinvejsinfektion i første omgang.

Forebyggelse

Enhver læge vil fortælle dig, at drikke rigeligt med væske er nødvendige for en sund livsstil, men at have nærende væsker, der er let på nyrerne (f.eks. vand eller økologisk juice) tjener til at skylle ud mange potentielt infektiøse sygdomme. Også (og det lyder måske lidt rå) når man går på toilettet, tør fra front til bag. Aftørring tilbage til forsiden kan få udskillelse i nærheden af urinrøret, passage til urinvejene. Også, hvis du engagerende i samleje, bruge toilettet så snart efter som muligt. Forlader skelsættende væske i urinvejene kan udløse en infektion.

Øges i frekvens eller hastende karakter

De mest oplagte symptomer for en urinvejsinfektion vil vise sig, når du forsøger at tisse. Kigge efter en stigning i hyppigheden af at føle som om du skal gå til badeværelset eller en kraftig stigning i hastende karakter for at have til at urinere. Dette kan være forårsaget af en infektion, at lægge pres på urinvejene dermed skubber på blæren, så du får illusionen af at skulle bruge badeværelset mere ofte end du rent faktisk gør.

Brændende eller stikkende fornemmelse

Også, hvis du føler en brændende eller stikkende fornemmelse ved vandladning, kan det være et tegn på at du har en urinvejsinfektion (eller måske endda noget værre!) og har brug for at søge lægehjælp. En brændende, stikkende fornemmelse er normalt forårsaget af infektion spise væk i den beskyttende dække af urinvejene og forlader denne foring, rå og sårbare over for urin flyder fra kroppen. En brændende fornemmelse bør aldrig blive afskediget. Fordi den gennemsnitlige person tisser 4 - 6 gange om dagen, urinvejene vil har brug for antibiotika for at hjælpe med at genoprette sin styrke og bekæmpe sygdommen.

Udledning af blod

Yderligere, hvis du oplever ubehag af nogen art mens du går til badeværelset, du er mere tilbøjelige til at varetage blod med din urin. Infektionen kan spise løs på foring af din så meget urinveje, når urinen skyller gennem nyrerne og ned i urinrøret, det kan samle op blod normalt beskyttet af den tynde væg i urinvejene. Antibiotika er din bedste satsning, men du kan kun gøre det ved at være proaktiv og at se en læge først gang du bemærker symptomer fælles urinvejene infektioner begynde at udvikle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com