Hvordan til at forbruge Kava

08/16/2011 by admin

Kava rod, en naturlig, stress-reducerende urt, som også kaldes kava kava, har været brugt i århundreder af indfødte i de sydlige Stillehav islands. Kava kan være forberedt på flere forskellige måder, som alle er almindeligt forekommende for at være ganske behageligt, hvis det indtages. De vigtigste ingredienser, der fremmer en følelse af lethed er root's kavalactones. Jorden kava pulver er bredt tilgængelige og kan tilberedes med mælk eller frugt juice uden meget forarbejdning overhovedet. Med hensyn til nogen urtemedicin, skal du konsultere din sundhedspleje udbyder før du tager kava.

Instruktioner

• Fyld din drikke glas med kold mælk eller vand. Økologisk variationer såsom gedemælk mælk, sojamælk, komælk eller kokosmælk alle arbejder godt på udvinding af kavalactones fra den pulveriserede rod når tilføjet. Kolde væsker fungerer bedst på frigiver næringsstoffer af roden, da varmen er kendt for at skade kavalactones under udpakningen.

• Bland 1 til 2 tbsp. pulveriseret kava roden til glas koldt vand eller mælk og rør med en ske i et par minutter til at tillade kavalactones at obligation til væsken.

• Hæld indholdet i glasset i et fint musselin taske over en vask til stamme af roden materiale fra væsken. Klemme indholdet af posen over de drikke glas til at løslade de resterende kavalactones fra den pulveriserede rod. Drinken kava kan nu spises sikkert, men også så effektivt.

Tips & advarsler

  • Brug ikke opvarmet væske til at forsøge at udvinde kavalactones, for de vil kun ødelægge næringsstoffer.
  • Rapporter af leverskader var lavet af anvendelsen af visse kava produkter, så brug kun som anvist. Selv om de fleste af disse rapporter kom fra produkter, der blev foretaget fromparts af planten end sin rod, konsultere din læge, om brug af kava er anbefalet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com