Corn fjernelse

08/08/2011 by admin

Corn fjernelse

Ligtorne er tykke, hårde områder af huden, der normalt findes på fødder og hænder. Ligtorne er forårsaget af hårdt tryk eller friktion på huden. Pres kan være forårsaget af sko eller ved at trykke på hænder eller fødder mod en hård overflade for længere perioder. Ligtorne kan kan blive smertefuld over tid og i sidste ende blive smittet hvis ikke behandles. Det er bedst at have ligtorne vurderes af en læge til at bestemme en passende fremgangsmåde for behandling, men der er et par metoder til at forsøge at fjerne en majs derhjemme.

Instruktioner

• Stop benytter eller iført den vare, der at trykke på hånd eller fod og forårsager corn, hvis det er muligt. Enhver behandling af en majs vil ikke være effektiv, hvis årsagen til kornet ikke er korrigeret. Hvis du ikke er sikker på årsagen, bære løstsiddende sko og beskytte dine hænder med handsker, indtil du finde ud af kilden, eller indtil kornet er løst.

• Anvende en salve eller gel, der indeholder salicylsyre til det ramte område. Disse salver er tilgængelige på de fleste kiosker, dagligvarebutikker eller helseforretninger. Suge det ramte område i fem minutter i varmt vand og derefter rense og tørre området.

• Gnid behandling blidt og vaske dine hænder efter brug. Gentag en gang eller to gange dagligt og holde området rent og tørt. Fortsætte indtil kornet heler eller for to uger på de fleste.

• Prøv en salicylsyre gips, som kan købes på de fleste kiosker eller helseforretninger. Suge det ramte område i varmt vand i fem minutter og derefter rense og tørre området før brug.

• Åbne salicylsyre gips kit og skær gips passer til det berørte område. Placer gips over kornet. Forlade gips over kornet.

• Fjerne gamle gips og Gentag trin 4 og 5 for hver to dage indtil kornet er væk, eller op til to uger på de fleste.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge med spørgsmål eller bekymringer.
  • Forsøg aldrig at afskære eller forbrænde en majs, da dette kan beskadige huden. Derudover bør personer med diabetes tjekke med deres læge før nogen behandling i hjemmet. Sår på hænder og fødder vil tage længere tid at helbrede og muligvis yderligere behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com