Premarin til hjælp med migræne

01/21/2012 by admin

Premarin består af en blanding af østrogen hormoner bruges til at behandle en mangel på naturlige østrogen i kvindens krop. Dens mest almindelige anvendelse er at lindre symptomerne på overgangsalderen hedeture og vaginal tørhed. Det er kun tilgængelig ved recept, men er en af de mest anvendte medikamenter i USA.

Premarin for migræne behandling

Hormonbehandling kan ordineres til kvinder lider af migræne tilknyttet deres menstruationscyklus. Ifølge headachedrugs.com med websted er Premarin normalt ikke ordineres i denne situation.

Tanken om hormonbehandling er at give et ensartet niveau af østrogen til kroppen i løbet af måneden. Premarin har en uregelmæssig sats af absorption og kan faktisk udløse migræne. Syntetisk østrogen anvendes i disse tilfælde.

Ifølge American Academy of Family Physicians bør enhver kvinde med en historie af migræne, især svær migræne med neurologiske symptomer, konsultere en neurolog før du begynder enhver hormonsubstitutionsbehandling, herunder Premarin på grund af en øger risikoen for slagtilfælde.

Konventionelle anvendelser af Premarin

Sammen med symptomerne på overgangsalder bruges Premarin som en hormonbehandling til kvinder hvis æggestokkene ikke fungerer. Det kan også forebygge osteoporose hos postmenopausale kvinder. I sjældne tilfælde er det brugt som en kræftbehandling for mænd og kvinder.

Premarin bivirkninger

Kontakt en læge eller skadestue er enhver form for reaktion på Premarin er mistænkt. Bivirkninger kan omfatte nældefeber, hævelse af ansigt og læber og åndedrætsbesvær. Lægehjælp skal søges straks.

Pludselig hovedpine, herunder migræne hovedpine, er en anden mulig bivirkning af Premarin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com