Hvordan kan man foretage en Intervention

12/18/2011 by admin

Hvordan kan man foretage en Intervention

En intervention er en proces, hvorved en narkoman kære overtale ham til at søge behandling, normalt på en stationær behandling facilitet. Interventioner er almindeligt iscenesat for alkoholikere og narkomaner, selv om denne metode kan anvendes for mennesker afhængige af hasardspil, sex eller andre overdreven adfærd. Uddannet stofmisbrug rådgivere koordinere de fleste interventioner. I nogle situationer, at misbrugeren familie kan vælge at udføre intervention selv eller med hjælp fra deres minister eller andre åndelige guide.

Instruktioner

• Vurdere narkotika eller alkohol misbrugerens situation. Hvis den pågældende person har risikeret skade som følge af brug af narkotika (bilulykke, problemer med betjening af maskiner), lidt finansielle virkninger (konkurs, job opsigelse), blevet anholdt eller havde forholdet problemer (skilsmisse, breakups) på grund af afhængighed, kan en intervention være i orden.

• Bestemme hvordan man kan strukturere intervention. Afhængigt af misbrugeren, hendes personlighed og sværhedsgraden af problemet, kunne intervention være en diskussion med en betroet ven eller en gruppe intervention med familiemedlemmer og stofmisbrug rådgiver. Venner, familiemedlemmer og en rådgiver skal opfylde på forhånd og diskutere hvor, hvornår og hvordan kan man foretage intervention.

• Øve intervention. Deltagerne skal samles for at øve deres roller i interventionen. Forudse modstand fra den afhængige enkelte og beslutte, hvad de siger og gør, hvis han forsøger at forlade lokaler eller tale sin vej ud af behandlingen. Nedskrive passende svar på den narkoman eventuelle reaktioner og huske dem. Hvis en kamp ensues under interventionen eller følelser komme ud af hånden, kan deltagerne miste synet af det møde mål.

• Forslag til breve til misbrugeren. Medlemmer af interventionsgruppen bør skrive korte breve beskriver hvordan stof misbruger har påvirket deres liv. Disse breve hjælpe guide fokus væk fra formanende misbrugeren og ind på hvordan hans handlinger har påvirket dem tættest på ham.

• Arranger efter intervention behandling på et stofmisbrug facilitet. Konferere med et stofmisbrug rådgiver, træffe beslutning om en passende facilitet og gøre finansielle præparater til behandling. Rehab Centre spænder fra billige ambulante programmer til live-in luksusfaciliteter i eksklusive kvarterer. Familiens budget og alvoren af deres elskede ens afhængighed vil bestemme omfanget af formel pleje.

• Vælge en dag og tid for intervention. Det skal være på et sted, der er behageligt og bekvemt for alle involverede. Informere stof misbruger af tid og sted--hendes brors hus for en bro spil på tirsdag, f.eks. Ikke give nogen indikation af at noget andet vil ske udover bridge spil; være naturligt.

• Samle tidligt på intervention dag. Arrangere plads til at være så behageligt som muligt. Bring vand eller andre drikkevarer og væv, hvis nogle af deltagerne er overvældet af følelser. Når misbrugeren vises, forsikre ham at du elsker ham og er her for at hjælpe. Sidde ved et bord og læse breve til ham i et positivt og betryggende måde. Nægte at kæmpe eller udveksle hårde ord, selv om han bliver kampklar. Når han indvilliger i at modtage behandling, hug ham og drev ham til rehab-center.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com