Urter til at behandle Peyronies sygdom

12/14/2011 by admin

Urter til at behandle Peyronies sygdom

Peyronies sygdom er en uheldig tilstand, hvor en vækst af fibrøst plaques ophobes i det bløde væv i penis. Dette kan føre en krumning af penis, smerter og problemer med samleje. Mens der er ingen kur mod Peyronies, er der flere kirurgisk eller medicinsk middel, som kan være nyttige, men ses som en sidste udvej. Der er nogle naturlægemidler, som kan være i stand til at hjælpe med at mindske eller lindre symptomerne. Konsultere din læge på de første tegn på denne tilstand og før du tilføjer tilskud.

Historie

Sygdommen blev først konstateret i begyndelsen af 1500-tallet og blev officielt navngivet af læge François blevet de La Peyronie i 1743. Han beskrev patient som havende "rosenkrans perler af arvæv til at forårsage en opadrettet krumning af penis under erektion." Som af endnu er der ingen kur fundet for tilstanden.

Kredsløbssygdomme

Din bedste chance er at behandle de store symptomer på sygdom i stedet for at stole på en udokumenteret kur. Her er et par urter til at behandle en stagnerende kredsløbssygdomme, som kan have forårsaget din penis plaque oprustning. Ginkgo biloba er kendt for sin evne til at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen. Prøv at tage 40 mg af ginkgo biloba tre gange om dagen. Sibirisk ginseng kan bidrage til at stimulere kroppens cirkulation ud over at forbedre funktionen af penis. Tage en 300-mg dosis hver dag i 6 uger ad gangen. Tage 40 dråber af en tinktur fremstillet fra blåbær tre gange om dagen til at forbedre omsætning og styrke i venerne og kapillærerne. Disse retsmidler kan købes på en naturlige fødevarer butik og kan bruges alle på samme tid.

Kroppen Plaque fjernelse

Da det er dannelsen af plak i penis, der fører til Peyronies, kan der være en sammenhæng til at fjerne arteriel plaque og en forbedring i Peyronies. Her er et par urter, der kan hjælpe i denne bestræbelse. Herb tjørn kan hjælpe med at fjerne plaque blokeringer ved at udvide blodkarrene. Tage et supplement af tjørn i en 150-mg dosis tre gange om dagen. Padderok kan forbedre fjernelse af plak ved at styrke væggene i arterier og vener i kroppen. Det er også rig på silica, som er grundlaget for en Peyronies homøopatiske middel (Se afsnit 4). Tage en urte padderokker te en gang om dagen med 2 g Padderok pr. kop te. Selv om ikke en urt, den vitaminlike Coenzym Q10 er meget vigtigt, som det kan styrke vener og rense den akkumulerede plak. Tage en 100-mg dosis pr. dag. Disse stoffer kan sammen begynder at befri plak fra kroppen og kan tages sammen med urter i afsnit 2.

Homøopatiske midler

Mens de tager de andre plantestoffer retsmidler, (som kan være taget så længe du ønsker med undtagelse af ginseng), kan du også bruge homøopatiske midler til at forbedre din tilstand. To retsmidler, der er rygter om at hjælpe Peyronies sygdom er Silica og Fluoric syre. Der har været meget lidt dokumentation om disse to homøopatiske behandlinger i forbindelse til Peyronies, men da der er næsten ingen chance for skade med en homøopatiske middel, det er værd at et skud. Prøv to af dem sammen på en lav potens af 3 x (hvor x er lig med 10 gange den standard homøopatiske potens) i 2 uger og derefter stoppe og vente med at se om der er resultater. Secale kan være et andet nyttigt middel som det aids træg cirkulation og blodpropper. Prøv en lille dosis af 6 x eller mindre tre gange om dagen og se hvis symptomerne forbedres.

Advarsel

Der er mange fordringer på internettet om healing Peyronies. En hjemmeside især The Peyronies sygdom Institute, ligner et fupnummer fra top til bund. Stol ikke på i disse påstande, medmindre du har opbakning fra din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com