Virkningerne af Ioniske Breeze på en Baby

11/02/2011 by admin

Virkningerne af Ioniske Breeze på en Baby

Den skarpere billede rapporterer, at dets Ioniske Breeze luftrensere arbejder ved elektrisk opladning snavs partikler i luften og tiltrække partiklerne i oppositely opladet indsamling knive i enheden. Ejeren kan derefter nemt tørre snavs partikler ud knivene.

Ioniske Breeze er stille

Den ioniske Breeze er stille på grund af sin mangel på en fan inde i enheden. Det er en rolig måde at rense luften i ethvert rum, herunder spædbørn værelser. Manglen på en fan er et problem fordi purifier ikke kan effektivt filter snavset luft ud af rummet uden en. Det kan kun fange en lille mængde af snavs partikler på sin tynde collector plader.

Udsender igen dårlig luft

Forbrugere Union, støv og snavs purifier ikke indsamler, sammen med støv er mider og andre allergener, genudgivet i luften. Snavs og allergener fortsat at flyde luftbårne for barnet at trække vejret. Disse renseanlæg også producere ozon. Ozon er en form for ilt, som er biologisk ætsende. Det kan være et allergen til babyer, samt folk med astma og andre lungesygdomme. Et naturligt niveau af ozon er nødvendige for at beskytte liv fra solens stråler. Dette niveau af ozon er i stratosfæren, men ozon ved jordoverfladen er skadeligt for helbredet.

Gravide kvinder og ozon

Ifølge forskere ved Keck School of Medicine i University of Southern California er gravide kvinder udsættes for høje ozonniveauer risiko for at få babyer, der er væsentligt undervægtige. Disse kvinder er i risiko for at have børn født med intrauterin væksthæmning, hvilket betyder, at babyer kun nå deres forventede størrelse 15 percentilen.

Retssager og konkurs

"Forbruger rapporter" gemt en retssag hævder at Ioniske Breeze renseapparater ikke kun ikke arbejde, men at de faktisk gør luftkvaliteten værste ved at frigive ozon i overdreven niveauer. Den skarpere billede gemt derefter konkurs i 2008, med henvisning til faldende salg og retssager mod det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com