Tegn & symptomer på uorganiseret Type skizofreni

11/06/2011 by admin

Ulogisk eller usædvanlig adfærd karakterisere uorganiseret type skizofreni, ifølge Mayo Clinic. De generelle symptomer er de samme som andre manifestationer af skizofreni, men det er sværhedsgraden af de usædvanlige adfærd og hvordan de griber med dagligdags aktiviteter, der adskiller uorganiseret type skizofreni, Ifølge National Institutes of Health.

Adfærdsmæssige symptomer

Mærkelige og formålsløs adfærd er hallmark symptomerne på uorganiseret type skizofreni og hvad hjælper med at skelne den fra andre former for skizofreni. De ramte vil synes aktive, men deres forhold er ofte ikke konstruktivt og ikke udføre opgaven ved hånden. De kan kæmpe med rutinemæssige opgaver såsom hygiejne, dressing og spise og kan også handle dumt og upassende.

Taleproblemer

Talen bliver fordrejet og uforståelige og kan omfatte meningsløse ord og sætninger, ifølge Mayo Clinic. Dette kan bære over til skriftlig kommunikation, gør det vanskeligt at forstå og afkode.

Følelsesmæssige symptomer

Udtryk for følelser i både ansigt og kropssprog er normalt begrænset, hvilket gør de plagede synes emotionless og udtryksløse, ifølge Mayo Clinic. Når følelser er udtrykt, kan det synes upassende for situationen eller mod forventning.

Ændret Mental tilstand

Hallucinationer og vrangforestillinger også karakteriserer Uorganiseret skizofreni, Ifølge National Institutes of Health. Lidende kan høre og se ting, som ikke er der og formulere overbevisninger ikke baseret på virkeligheden. Disse funktionsnedsættelser gør ofte det vanskeligt at fungere på skole eller arbejde, og syge kan blive isoleret fra venner og familie.

Fysiske symptomer

Nogle symptomer på Uorganiseret skizofreni er fysisk mærkbar. F.eks kropsholdning kan pludselig blive værre. Syge kan også virke klodset og ukoordineret og grimasse mere end sædvanligt, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com